Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To było zajebiste, chłop na dupie jedzie jak wystarczyło spokojnie kontrolować pozycję NicoliRaz Nicola spierdala z światła bramki, drugi raz biegnie z piłką na aut bramkowy a ten fauluje XD
Co za dzban
San Marino wygrało pierwszy mecz od kwietnia 2004 roku. I to jest news dnia!
Ja jebe
Najlepsze, że Chorwacja jest obecnie strasznie kiepska, więc nie zdziwię się jak coś urwiemy w Zagrzebiu
Oczywiście jak to na wyjazdach kibolka top
Ja pierdole, Szkoci próbowali grać w piłkę (a że im to średnio wychodziło to inna sprawa), a te nasze asy zaraz mogą ten mecz wygrać
San Marino wygrało pierwszy mecz od kwietnia 2004 roku. I to jest news dnia!
Akurat bramki z meczu i statystyki to nie są śmieci kolego...@Cassius42 weź kurwa nie sraj tak byle gównem w kolejnym temacie o piłce do chuja bo za spam polecisz.
Chciałem poczytać czy może ktoś z Cohones wyraził jakąś opinie czy cos.
A ty mi napierdalasz tu tweetami które każdy już widział lub które są całkowicie nieistotne.
Teraz jeszcze powstawiaj zdjęcia Nikoli z każdego ujęcia jak się cieszy po bramce żeby kolejna strona była zajebana śmieciami.
No jebniety. Dyskusja z tobą mija się z celem.Akurat bramki z meczu i statystyki to nie są śmieci kolego...
No i są dla upamiętnienia pierwszej wygranej Polski ze Szkocją na wyjeździe od 44 lat! a kolegi to wtedy pewnie nawet w planach nie było, a ja pan w średnim wieku nie chodziłem jeszcze do SP, tak dawno to było
A co do Nikoli...
Rooney wstaje z kanapy i ładuje wolnego o jakim CR7 marzy od kilku lat
To kilkanaście tysięcy czy stadion pęka w szwach, bo tam chyba z 80tys. ludzi wchodziPożegnanie Polaków na niemieckim stadionie przy kilkunastu tysiącach ludzi, stadion pęka w szwach, coś pięknego.
81365 dokładnie, kilkadziesiąt chciałem napisać, słownik mi przerobiłTo kilkanaście tysięcy czy stadion pęka w szwach, bo tam chyba z 80tys. ludzi wchodzi