Piłka nożna

Raz Nicola spierdala z światła bramki, drugi raz biegnie z piłką na aut bramkowy a ten fauluje XD

Co za dzban :lol:

Najlepsze, że Chorwacja jest obecnie strasznie kiepska, więc nie zdziwię się jak coś urwiemy w Zagrzebiu :beczka:
Oczywiście jak to na wyjazdach kibolka top

Rzut karny w doliczonym czasie rozstrzygnął mecz Szkocja – Polska. Nicola Zalewski bohaterem!

Cóż to była za końcówka. Reprezentacja Polski po meczu pełnym zwrotów akcji pokonała Szkocję w ramach pierwszej kolejki Ligi Narodów 3:2 (2:0). To pierwsze zwycięstwo nad tym rywalem od 44 lat. Bezapelacyjnym bohaterem Nicola Zalewski, który wywalczył dwie "jedenastki", a jedną z nich zamienił na gola w ostatnich minutach starcia.

20240905_230621.jpg

20240905_230609.jpg

20240905_215521.jpg

@Cassius42 weź kurwa nie sraj tak byle gównem w kolejnym temacie o piłce do chuja bo za spam polecisz.

Chciałem poczytać czy może ktoś z Cohones wyraził jakąś opinie czy cos.
A ty mi napierdalasz tu tweetami które każdy już widział lub które są całkowicie nieistotne.

Teraz jeszcze powstawiaj zdjęcia Nikoli z każdego ujęcia jak się cieszy po bramce żeby kolejna strona była zajebana śmieciami.

@Cassius42 weź kurwa nie sraj tak byle gównem w kolejnym temacie o piłce do chuja bo za spam polecisz.

Chciałem poczytać czy może ktoś z Cohones wyraził jakąś opinie czy cos.
A ty mi napierdalasz tu tweetami które każdy już widział lub które są całkowicie nieistotne.

Teraz jeszcze powstawiaj zdjęcia Nikoli z każdego ujęcia jak się cieszy po bramce żeby kolejna strona była zajebana śmieciami.
Akurat bramki z meczu i statystyki to nie są śmieci kolego...
No i są dla upamiętnienia pierwszej wygranej Polski ze Szkocją na wyjeździe od 44 lat! a kolegi to wtedy pewnie nawet w planach nie było, a ja pan w średnim wieku :wink: nie chodziłem jeszcze do SP, tak dawno to było :bye: :hi:
A co do Nikoli...
20240906_094254.jpg

:lol:

Akurat bramki z meczu i statystyki to nie są śmieci kolego...
No i są dla upamiętnienia pierwszej wygranej Polski ze Szkocją na wyjeździe od 44 lat! a kolegi to wtedy pewnie nawet w planach nie było, a ja pan w średnim wieku :wink: nie chodziłem jeszcze do SP, tak dawno to było :bye: :hi:
A co do Nikoli...
No jebniety. Dyskusja z tobą mija się z celem.

Dawaj teraz zdjęcia z wakacji bez koszulki, ocenimy tatuaże

Z Chorwacją bez Adam Buksy
To nie oznacza jednak, że kontuzje całkowicie nie wykluczyły niektórych zawodników z meczu Ligi Narodów z Chorwacją. Jak poinformował lekarz kadry Jacek Jaroszewski, zgrupowanie opuści Adam Buksa, który pojawił się na murawie w 72. minucie.

– Po meczu ze Szkocją zgrupowanie reprezentacji Polski musi opuścić Adam Buksa. W czwartkowym spotkaniu doznał on urazu mięśniowego łydki, który wykluczy go z gry na okres około dwóch tygodni. Jeśli chodzi o pozostałych zawodników, ich występ w starciu z Chorwacją nie jest zagrożony. Wszyscy piłkarze udający się do Osijeku będą do dyspozycji selekcjonera Michała Probierza – powiedział Jaroszewski, cytowany przez "Łączy nas Piłka".

Pożegnanie Polaków na niemieckim stadionie przy kilkunastu tysiącach ludzi, stadion pęka w szwach, coś pięknego.

Zieliński znów na 6 :juanlaugh:

Probierz idiota który nie wyciąga żadnych wniosków, buc jebany przekonany o swojej nieomylności a chuja w karierze wielkiego zrobił, prócz tego że zajebał Cracovię zagranicznym szrotem.

Back