Piłka nożna

Btw w tym roku angielska superliga mocno odjechała konkurencji, na 6 możliwych drużyn w finałach mają zero plus na 12 możliwych drużyn w półfinałach mieli jedną i to w najmniej znaczących rozgrywkach xD

Znowu w doliczonym, pojebani Aptekarze :lol:

Rzadko oglądam nożną, za dużo tych gównianych stypiarkich drużyn, ale po meczach Leverkusen zajawka wraca. Alonso co maszyne zbudował, niemożliwi są, mam nadzieję, że żadnego meczu nie przegrają do końca sezonu, niech śrubują nowy rekord.

Hiszpania nie jest gotowa na cieszynke :jump::jump:

Dobrze się wpasuje w Los Negros, ściągnie na siebie część trybun żeby Vini miał mniej hejtu.

:jjsmile:

Swoją drogą trzeba mieć słabą psyche, żeby się na kogoś rzucać bo ten naśladuje king konga.

Last edited:
Tylko czy on jest wam tak naprawdę potrzebny? Jako zmiennik Viniciusa :awesome:?
Bangladesz siada na ławce, Jude cofnięty do pomocy i w przyszłym sezonie Wirtz za Kroosa. Myślę, że Xabi ogarnie ;)

Jeszcze trzeba Endrickowi i Kebabowi minuty dawać i miejsce znaleźć ...

1000006881.jpg

Kompletnie inna pozycja i profil.
Przeca se jaja robię ;)

BTW, Floren w czerwcu po oficjalce Mbappe.

Bol dupy u 3/4 ludzi widzę przez zwycięstwo Realu, szkoda strzępić ryja na te bordowe kurwy i zresztą nie tylko ich

Bol dupy u 3/4 ludzi widzę przez zwycięstwo Realu, szkoda strzępić ryja na te bordowe kurwy i zresztą nie tylko ich
Przecież dałem emotka idioto. Fajnie zmontowane więc wrzuciłem. Nie kwestionuje tego, że Real był lepszy.

kolego ja rozumiem, że każdy może kibicować komu chce, a w necie to już na pewno.
rozumiem, że można mieć odmienne zdanie, dyskutować i wymieniać argumenty.
jestem nawet zdania, że można sobie troszkę poszydzić, ale w granicach dobrego smaku i z szacunkiem.
natomiast wyzywać kogoś, to już chyba nie bardzo.

podnieś trochę swój poziom kultury, bo obecny nie jest za wysoki.
a jak masz pisać takie głupoty, jak ta powyżej, to lepiej pójdź na spacer- ładna pogoda jest, wiosna.

Back