B.I.G Makumba
UFC Middleweight
View attachment 85863 Cohones pewnie zna odpowiedź
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
View attachment 85863 Cohones pewnie zna odpowiedź
W jego pizdzie to gra cygański Alvarez
tęcza biskupiec, ponieważ gdzieś na terenie tejże gminy ma posiadłość.View attachment 85863 Cohones pewnie zna odpowiedź
czytałem gdzieś, że trener tuchel zastanawiał się, jak wpłynie ten tydzień niegrania na zespół.
Klub z bogatszymi plecami niż obecne aktywa Barcelony. Pep to się mści na Barcy jak się da... Nawet poprzez brata.Master przegrywa wygraną walkę, Barcelona zmieciona przez malutki klub. Tusk za kilka dni premierem.
Tam jakiś nowy dyr sportowy działa od niedawna? robi dobrą robote z transferami. Pululu to z meczu z ŁKS kojarzę bo nam napsuł krwi troche i ten Naranjo też dobre statystyki maCo ten Pululu zrobił dzisiaj przy tej bramce na 3-1
Aż szkoda, że nadchodzi przerwa zimowa, bo Jaga w takiej formie mogłaby majstra wykręcić. A na wiosnę może być różnie..
Tam jakiś nowy dyr sportowy działa od niedawna? robi dobrą robote z transferami. Pululu to z meczu z ŁKS kojarzę bo nam napsuł krwi troche i ten Naranjo też dobre statystyki ma
De JongW rok żelazna defensywa Barcelony zamieniła się w ser szwajcarski.
De Jong
Jeśli chodzi o wyniki to drugi najgorszy trener Barcy w ostatnich 15 latach, nawet pasterz "wiszą mi kasę" Setien robiłem lepsze. Jedynie Koeman gorszy.Ten Xavi to chyba taki trochę Lampard póki co.
Grajek wybitny, ale treneiro taki trochę chujowy