JosueEstebanez
EFC Africa Welterweight
Nie wiem o co hejt na Szczęsnego, sam nie przepadam za nim, ale przy bramkach nie miał nic do powiedzenia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dla zasadyNie wiem o co hejt na Szczęsnego, sam nie przepadam za nim, ale przy bramkach nie miał nic do powiedzenia.
Nie nazywajmy gościa bramkarzem klasy światowej. Na kadrze puszcza takie babole, że aż żal patrzeć.Nie wiem o co hejt na Szczęsnego, sam nie przepadam za nim, ale przy bramkach nie miał nic do powiedzenia.
Ja do dzisiaj nie rozumiem jak Sousa mógł być takim przygłupem aby zagrać mecz z Węgrami w takim składzie. Węgrzy wystawiając rezerwowy skład po cichu nam się podłożyli a my jak ostatni frajerzy tego nie wykorzystaliśmy. PZPN ze względu że nie będziemy grać u siebie straci jakieś 12 milionów ale chuj w to , trzeba było przetestować jak będzie wyglądać gra bez Lewego.No. To na dzień dobry w barażach możemy trafić na wyjazd do Portugalii, Szkocji, Włoch, Szwecji, Rosji lub Walii (dobrze policzyłem?). Fajne to będą baraże. Bardzo fajne.
Sam lewy prosił o wolne w meczu z Węgrami bo chce odpocząć przed ligą i LM, a Sousa się zgodziłJa do dzisiaj nie rozumiem jak Sousa mógł być takim przygłupem aby zagrać mecz z Węgrami w takim składzie. Węgrzy wystawiając rezerwowy skład po cichu nam się podłożyli a my jak ostatni frajerzy tego nie wykorzystaliśmy. PZPN ze względu że nie będziemy grać u siebie straci jakieś 12 milionów ale chuj w to , trzeba było przetestować jak będzie wyglądać gra bez Lewego.
Kapitan na jakiego nie zaslugujemySam lewy prosił o wolne w meczu z Węgrami bo chce odpocząć przed ligą i LM
Dziwne że nie był zgłoszony nawet do składu meczowego. Mógł spokojnie odpoczywać na ławce rezerwowych a gdyby paliło się nam pod nogami to wejść. Totalnie nie zrozumiała ta decyzja.Sam lewy prosił o wolne w meczu z Węgrami bo chce odpocząć przed ligą i LM, a Sousa się zgodził
Niezrozumiała decyzja jak dla mnie. W takim razie na zimę za rok sobie odpocznie ile będzie chciał.
Mieliśmy czarny poniedziałek, a losowanie tak się składa, że jest w czarny piątek. Jakże wymownie :) Włochy, Portugalia czy Szwecja? :)
Kurwa jaki strzał w stopę
Kapitan który nawet nie wie czy dostaliśmy się do baraży
Tylko z Walią daje im jakieś szanse na awans. Z resztą w plecy, tak to widzę.Mieliśmy czarny poniedziałek, a losowanie tak się składa, że jest w czarny piątek. Jakże wymownie :) Włochy, Portugalia czy Szwecja? :)
Nauczyłem się jednego. Nie brać polskiej piłki na poważnie. Dzięki temu nie muszę się denerwowac jak przegrają jakiś mecz. Ogladam i widzę, ze nie ma znaczenia jaki trener, to poziom jest niemal identyczny. Nie ma szkolenia na poziomie, to i kadry nie mamy. Jesteśmy rozstawieni, to zle bo teoretycznie słabsza drużyna może nam wklepać, nie jesteśmy, tez zle bo możemy dostać od Portugalii i Włoch. Szczerze mówiąc, jeśli nie wygraja meczów barażowych i nie awansują, to znaczy, ze po prostu nie zasłużyli.
Bayern czeka mecz z 16 w lidze Ausburgiem, mecz w LM z Dynamo Kijow i potem mecz z 17 Arminia. Potem tydzien wolnego bo wyjebali sie na ryj w Pucharze Niemiec i mecz z Dortmundem. Serio musial teraz odpoczywac? Musial grac 90 minut z amatorami z Andory? Lewy od poczatku kariery zbieral hejt za kadre. Od jesieni 2014 idzie mu w kadrze znakomicie i teraz musial dojebac taka glupote ktora bedzie sie za nim dlugo ciagnela, bo awans na MS mamy raczej z glowy.Sam lewy prosił o wolne w meczu z Węgrami bo chce odpocząć przed ligą i LM, a Sousa się zgodził
Niezrozumiała decyzja jak dla mnie. W takim razie na zimę za rok sobie odpocznie ile będzie chciał.
Ole już pożegnał się ze sztabem i piłkarzami, oby nie zatrudnili Zizu.No to w tygodniu wpierdol od Villareal i może się Ole zawijać. Chociaż wydaje się, że cierpliwość właścicieli United nie ma granic, więc nic nie wiadomo..
Ole już pożegnał się ze sztabem i piłkarzami, oby nie zatrudnili Zizu.