Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na Milan kurs na dziś to jest jakiś żartCos atakujemy dzisiaj? Wczoraj Bayern łatwo
Dla mnie wszystko z nim ok i chetnie go pobralem do tasmy :DCo jest nie tak z kursem na Milan?
Zawyzony po prostuCo jest nie tak z kursem na Milan?
w lvbet ... 8 na milan :DDla mnie wszystko z nim ok i chetnie go pobralem do tasmy :D
Lech przegrał nie jeden kupon...Jaga - Lech over 4.5 kartek @2.05.
Raczkowski sędziuję to warto pograć, gość sypie kartki jak pojebany, prawie zawsze gram kartki/faule jak sędziuje. Warta z Górnikiem w poprzedniej kolejce akurat dał tylko dwie ale ogólnie na ostatnie 20 meczów w PL i Pucharach pokrył taką linię 16/20, a w 8/20 szło czerwo, w tym sezonie ma 4.75 średnią samych żółtych na mecz w ESA.
Jaga - Lech over 4.5 kartek @2.05.
Raczkowski sędziuję to warto pograć, gość sypie kartki jak pojebany, prawie zawsze gram kartki/faule jak sędziuje. Warta z Górnikiem w poprzedniej kolejce akurat dał tylko dwie ale ogólnie na ostatnie 20 meczów w PL i Pucharach pokrył taką linię 16/20, a w 8/20 szło czerwo, w tym sezonie ma 4.75 średnią samych żółtych na mecz w ESA.
Lech przegrał nie jeden kupon...
Na szczęście UFC odbyło się bez większych niespodzianek, więc wszystko się zwróciło.
Gaz Metan 1x @1.84
Powinno być ostro w tym meczu ale oby Torino nie spuściło z tonu bo ostatnio grali bardzo aggro, Ty grasz ogólnie bez podatku u zagranicznych czy w polskich? bo pamiętam, że bym taki temat kiedyś nawinięty.Venezia vs Torino
Powyżej 27,5 fauli w meczu @1.60
Spotykają się dwie najczęściej faulujące drużyny w lidze. Torino wykonuje średnio 18 fauli na mecz natomiast Venezia średnio 15 na mecz więc średnia przekracza już ponad proponowaną linie. Uważam, że to będzie zacięty mecz i posypią się kartki a co za tym idzie sporo fauli. Dla mnie typ warty pogrania! Powodzenia!
Zagranicą. Rzadko kiedy w fortunie czy betclicu.Powinno być ostro w tym meczu ale oby Torino nie spuściło z tonu bo ostatnio grali bardzo aggro, Ty grasz ogólnie bez podatku u zagranicznych czy w polskich? bo pamiętam, że bym taki temat kiedyś nawinięty.
Wpłacasz i wypłacasz przez ZEN na zagranicznych czy jak?Zagranicą. Rzadko kiedy w fortunie czy betclicu.
Między innymi ale też innymi sposobami,ale długo by pisać. Generalnie betsson na lajcie, bez problemu.Wpłacasz i wypłacasz przez ZEN na zagranicznych czy jak?
Na lajcie i bez problemu, ale jeszcze tylko przez 3 dni. Gdzie się przenosisz?Między innymi ale też innymi sposobami,ale długo by pisać. Generalnie betsson na lajcie, bez problemu.
Czemu 3 dni?! Pierwsze słyszę.Na lajcie i bez problemu, ale jeszcze tylko przez 3 dni. Gdzie się przenosisz?
Rozmawialismy juz o tym tutaj na forum ze od 1 pazdziernika oferta zakladow na Betsson nie bedzie w ogole dostepna w Polsce. Przysylali tez maile i wiadomosci na Betsson w tej sprawie. Podobnie ma sie sytuacja na BetsafeCzemu 3 dni?! Pierwsze słyszę.
Ja mam jedynie UNIBET jeszcze a tak to dupaRozmawialismy juz o tym tutaj na forum ze od 1 pazdziernika oferta zakladow na Betsson nie bedzie w ogole dostepna w Polsce. Przysylali tez maile i wiadomosci na Betsson w tej sprawie. Podobnie ma sie sytuacja na Betsafe
View attachment 26743
No dupa. Mi tez na Betsson bylo dobrze, nawet polubilem sie z ich supportem, ale trzeba sobie szukac nowego miejsca...Ja mam jedynie UNIBET jeszcze a tak to dupa
UNIBET spróbuj. Szału nie ma ale lepsze to niz nicNo dupa. Mi tez na Betsson bylo dobrze, nawet polubilem sie z ich supportem, ale trzeba sobie szukac nowego miejsca...
Czekam jak rozwinie sie sytuacja, bo jest spora szansa ze niebawem Unibet tez bedzie sie zwijal z PLUNIBET spróbuj. Szału nie ma ale lepsze to niz nic