Ajax
BAMMA Flyweight
Słaby Real a do tego Asensio nie wykorzystał karnego..Lech,Porto,Real gol,Totki-City over1,5 @2,66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Słaby Real a do tego Asensio nie wykorzystał karnego..Lech,Porto,Real gol,Totki-City over1,5 @2,66
Szybko poszłoDziś na przełamanie gol Sampdoria @1.7
No i kupa. Mam nadzieję że nie grałeś.Z ligi Europy mysle Barca i Juve. Ale osobiście rzadko gram puchary.
Pogralem, bywa i takNo i kupa. Mam nadzieję że nie grałeś.
Stal Mielec strzeli @1.75
Typ na przełamanie Stali. Jeszcze na wiosnę nie strzelili a za nami już 3 kolejki. Może dziś?
City i Bayern @2
Greedo po co tak chciwie az 9 typow?View attachment 57012
lol faworyci
Mogłem zagrać tylko 3 najpewniejszeGreedo po co tak chciwie az 9 typow?![]()
nie lepiej tak grac?
No dramat te dzisiejsze wyniki. Jeszcze Real na koniec upierdoli i będzie cacy.View attachment 57012
lol faworyci
i tak raczej będzieNo dramat te dzisiejsze wyniki. Jeszcze Real na koniec upierdoli i będzie cacy.
Jednak dali radę. Jak Porto wygra to coś wejdzie.i tak raczej będzie
View attachment 57029
Płock gol + Vallecano-Sevilla over1,5 @1.95
FejkZagrane plus bonusik 50zł w fortunce zupełnie na fali Napoli, 86,40+50zł w punktach czyli na 3 dobre wódeczki będzie.
View attachment 57266
jak nie już 2Nie będzie dokładki![]()
Nawet jak wpadnie 3 to rogów nie zrobią, City już nie atakuje nic w 2 połowie, odwrócił się mecz po przerwie.jak nie już 2