Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja tam prawo pedziów do życia jak chca szanuje, ale nie chciałbym mieć za sparingpartnera zbyt ciepłego ziomka • to tak jakby z baba sparować • tfu.
Jestem za opcją z blogiem,chętnie tam będe zaglądał,może jakieś wrzutki z treningów, sparingi etc.
Czekam na TO :)
Panowie tylko nie dajmy sie przekierowac na polityke.O religii,polityce sie nie rozmawia-tak jest lepiej ;-)
Ja tam nic nie zaczynam, tylko skonczylem
prawie jak prezes - 6 raz z rzędu z ręką w nocniku.
Po prostu, na slabiutkiej polskiej scenie politycznej, takiej bandy dyletantow, trutniow, oportunistow i karierowiczow jak PO prozno szukac.
polemizowałbym, wystarczy spojrzeć na PiS ażdy, kto ma jakiekolwiek wyraźniejsze poglądy, lub ośmiela się myśleć zostaje wyrzucony lub odchodzi. Począwszy od Dorna, Ujazdowskiego, poprzez Kluzik Rostkowską, skończywszy na Ziobrze i reszcie. Tusk jak zły nie byłby, przynajmniej utrzymuje idealny kurs środka ;)
Prezes, przy wszystkich swoich wadach, jak rzadzil to przynajmniej mial jakas wizje i probowal cos zmienic i na miernej polskiej scenie politycznej byl opcja najlepsza do przeklniecia.
polemizowałbym, wystarczy spojrzeć na PiS ażdy, kto ma jakiekolwiek wyraźniejsze poglądy, lub ośmiela się myśleć zostaje wyrzucony lub odchodzi. Począwszy od Dorna, Ujazdowskiego, poprzez Kluzik Rostkowską, skończywszy na Ziobrze i reszcie. Tusk jak zły nie byłby, przynajmniej utrzymuje idealny kurs środka ;)
Po prostu nie zauwazasz takich samych rzeczy, ktore sie dzieja w PO - w sumie sie nie dziwie, bo Tusk przeczolguje Schetyne i jest cisza, a jak zwykle media sie posrywaja niemal nad tym co sie dzieje w PiSie :-)
PO zakladali sp. Plazynski, Olechowski, Tusk. Gdzie jest Olechowski? Gdzie wyladowal Plazynski przed smiercia? Co sie stalo z Piskorskim? Rokita? Co sie teraz dzieje ze Schetyna? Tusk dobiera sobie wspolpracownikow na zasadzie - mierny ale wierny, dlatego Grabarczyk, ktory jest po prostu tragiczny, mial caly czas stolek i rownie niekompetentna Kopacz pcha na ciepelko marszalka sejmu. To sa identyczne sytuacje, ale Ty widzisz tylko jedna strone medalu. Kurs srodka? PR, przytakiwanie, stolki - to jest kurs PO.
Aha, dla formalnosci - z Kluzik Rostkowska, to jak rozumiem raczysz zartowac? Babka wyprowadza x osob z partii, zaklada nowa i gdy tylko ma okazje, pomimo wycierania sobie geby tekstami typu "kapitan schodzi ostatni", przy pierwszej okazji przechodzi do PO zeby dostac stolek. O akcjach typu - spotkania z Olejnikowa, Palikotem "spiskowcow" przed wyjsciem z PiSu, z ktorych robisz zarzynane niewiniatka nie wspomne; czy nawet o tym, ze np. Jakubiakowa, to wyrzucil Ziobro :>
Koniec koncow - pod wzgledem tego jak te partie funkcjonuja, jest podobienstwo. Natomiast jest przepasc w tym jak rzadza - na niekorzysc PO. Wystarczy popatrzec - kto podwyzsza, a kto obniza podatki, kto zadluza RP na grube pieniadze, a kto nie, a bardziej ogolnie - kto nie rusza problemow, a kto probuje lepiej czy gorzej sie nimi zajac. Wisienka na torcie jest:
jakoś mnie wizja państwa policyjnego, tak uparcie wdrażana przez pis nie przeokonała, ale każdy ma swoje zdanie, jedni lubią być obrażani inni nie ;) dla jasności, ja nie lubię ;)
bulletskater tak własnie mysle. Masz z tym jakis problem?