Ciekawe o co z tą sprawą chodzi…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe o co z tą sprawą chodzi…
Ja pierdole ten Wardega, chyba nagrywa każdą rozmowę, nawet jak zamawia pizzę. Taki sam śliski typ jak Ci pedofile. Jeśli Boxdel rzeczywiście będzie skończony to jest szansa, że znajdzie kogoś do odjebania Wardegi. 15tys w ogóle mnie nie dziwi, bo znajomy opowiedział mi sytuację jak jakiś Białorusin na głodzie chciał 5k za taki numer.
ale kurestwo, że freakfighty czy bycie jutuberem - influenserem?Zdelegalizować te całe kur*stwo. Miernoty i degeneraci którzy stali się celebrytami i idolami dzieciaków będąc nastolatkiem idolem dla mnie był ktoś co w czymś był dobry, wyjątkowy itd. Jak zaczynałem interesować się boksem, patrzyłem na mistrzów tej dyscypliny, za dzieciaka jak grało się w piłkę to nad łóżkiem plakaty ówczesnych gwiazd. Dziś dzieciaki jarają się gośćmi którzy jeszcze 10 lat temu byli by gnani z każdego miejsca czy to z klubu sportowego czy dyskoteki na mieście a po dzielnicy przemykali by ze spuszczoną głową. Co poszło nie tak w ciągu tych paru lat.
Zdelegalizować te całe kur*stwo. Miernoty i degeneraci którzy stali się celebrytami i idolami dzieciaków będąc nastolatkiem idolem dla mnie był ktoś co w czymś był dobry, wyjątkowy itd. Jak zaczynałem interesować się boksem, patrzyłem na mistrzów tej dyscypliny, za dzieciaka jak grało się w piłkę to nad łóżkiem plakaty ówczesnych gwiazd. Dziś dzieciaki jarają się gośćmi którzy jeszcze 10 lat temu byli by gnani z każdego miejsca czy to z klubu sportowego czy dyskoteki na mieście a po dzielnicy przemykali by ze spuszczoną głową. Co poszło nie tak w ciągu tych paru lat.
Wszyscy z tym boxcwelem i gola i innymi śmieciami skończą jak Piorun z serialu slepnac od świateł,nie oglądam contentu od tych szmat ale wiem że młodsi ludzie dalej pewnie nie chcą wierzyć że ich bohaterzy to pdfy i zwyrodnialce,manipulacja poprzez media społecznościowe,te skurwiale miniaturki na YT,pewnie do momentu ich spierdolonej sławy siedzieli naciukani temat i bili konia do tych dzieci,nie lubię Wardęgi ale niech pocisnie z nimi na maxa i w sumie może skończyć karierę,każdy jest tam umoczony w tym,banda rozjebusow,będą ciągnąć lache jak linkiewicz tylko na celi,ha tfu na nich i oby freaki zniknęły,MMA jest piękne na poziomie a tutaj nigdy go nie było a ta skurwiala otoczka że nagle trenują pfff kolejne kłamstwo,i za zakłady bukmacherskie powinni się zabrać bo mogę być pewien że Borek z Tajlandii postawił dom na Adamka że będzie decyzja.
Nie ma nic złego w byciu youtuberem czy influencerem ale przedstawiany content powinien być wartościowy. Jesteś budowlańcem i chcesz pokazywać na YT jak pracujesz czy kręcić poradniki, kręć ważne że daje to jakaś wartość, lubisz jeść kręć sobie kebsy itd. Grasz w CS graj sobie ale wszystkie Pato streamy, czy pseudo gangsterzy gadający bzdury powinni być delegalizowani.ale kurestwo, że freakfighty czy bycie jutuberem - influenserem?
Pisane z perspektywy YTNie ma nic złego w byciu youtuberem czy influencerem ale przedstawiany content powinien być wartościowy. Jesteś budowlańcem i chcesz pokazywać na YT jak pracujesz czy kręcić poradniki, kręć ważne że daje to jakaś wartość, lubisz jeść kręć sobie kebsy itd. Grasz w CS graj sobie ale wszystkie Pato streamy, czy pseudo gangsterzy gadający bzdury powinni być delegalizowani.
Piorun elegancki gość!!Wszyscy z tym boxcwelem i gola i innymi śmieciami skończą jak Piorun z serialu slepnac od świateł,nie oglądam contentu od tych szmat ale wiem że młodsi ludzie dalej pewnie nie chcą wierzyć że ich bohaterzy to pdfy i zwyrodnialce,manipulacja poprzez media społecznościowe,te skurwiale miniaturki na YT,pewnie do momentu ich spierdolonej sławy siedzieli naciukani temat i bili konia do tych dzieci,nie lubię Wardęgi ale niech pocisnie z nimi na maxa i w sumie może skończyć karierę,każdy jest tam umoczony w tym,banda rozjebusow,będą ciągnąć lache jak linkiewicz tylko na celi,ha tfu na nich i oby freaki zniknęły,MMA jest piękne na poziomie a tutaj nigdy go nie było a ta skurwiala otoczka że nagle trenują pfff kolejne kłamstwo,i za zakłady bukmacherskie powinni się zabrać bo mogę być pewien że Borek z Tajlandii postawił dom na Adamka że będzie decyzja.
Muszę was rozczarować: niestety w internecie nie da się całkowicie skompromitować przynajmniej tak aby nie mieć nawet paru złotówek zarobku. No chyba, że ktoś pójdzie do więzienia na kilka lat albo mówimy o chińskim internecie.Chuj tam z odgrzebywaniem oczywistych metafor. Boxcwel niebawem spotka się z realnym życiem. Boxcwel jest póki co zrodelkiem pieniędzy dla różnych ziomków. Póki co. Mogę się założyć, że jak przestanie być zrodelkiem legalnym to dowie się co to burza. Przecież to kurwa parch jakiś jest. "ziomeczki" dzięki którym się czuje nietykalny jak zobaczą że nie zarobią.... To boxcwela nalicza do zera. Ten typ jest skończony.
Przede wszystkim youtube ma nieuczciwą przewagę nad telewizją bo KRRiT zachowuje się jakby był rok 2000 a raczej politycy stanowiący prawo.Nie ma nic złego w byciu youtuberem czy influencerem ale przedstawiany content powinien być wartościowy. Jesteś budowlańcem i chcesz pokazywać na YT jak pracujesz czy kręcić poradniki, kręć ważne że daje to jakaś wartość, lubisz jeść kręć sobie kebsy itd. Grasz w CS graj sobie ale wszystkie Pato streamy, czy pseudo gangsterzy gadający bzdury powinni być delegalizowani.
Tu nie chodzi o konsekwencje, tu chodzi o jak największe sztuczne konflikty, afery, skandale i wzajemne obrzucanie się gównem dla pieniędzy. Oni wzajemnie sie obwiniają, obgadują, knują za plecami, potem się klepią, robią razem interesy a jak się nie dogadają to znowu jeden drugiego na minę ładuje. Jedno wielkie reżyserowane show dla niepełnosprawnych umysłowo dzieci:Zaraz będzie rok od początku całej tej Pandory. Czy ktoś poniósł jakieś konsekwencje? Nie widzę... Czy ktoś poniesie? Wątpię...
W sumie czytając to, to tak jakbyś pisał o polskim rządzie. Widać, skąd te patusy czerpią inspiracje.Tu nie chodzi o konsekwencje, tu chodzi o jak największe sztuczne konflikty, afery, skandale i wzajemne obrzucanie się gównem dla pieniędzy. Oni wzajemnie sie obwiniają, obgadują, knują za plecami, potem się klepią, robią razem interesy a jak się nie dogadają to znowu jeden drugiego na minę ładuje. Jedno wielkie reżyserowane show dla niepełnosprawnych umysłowo dzieci:
"BOXDEL ODPOWIADA FAGACIE"
"FAGATA CIŚNIE WARDĘGE
"AFERA ZE STUU, DENIS ODPOWIADA"
Takich artykułów/filmików może powstać po 1000 dziennie.
Nieskończona kopalnia pieniędzy dla tych śmieci.
A jak wiemy- kto ma hajsy ten śpi spokojnie. Dopóki społeczeństwo się nie obudzi i nie zacznie tej zarazy totalnie bojkotować, dopóty ten przestępczy proceder będzie kwitł w najlepsze, i tylko zmieniał nazwy/podmioty/udziałowców, jednocześnie plując w mordę społeczeństwu i wymiarowi sprawiedliwości (który sam ma z tego profit dając ciche przyzwolenie)
Największymi debilami są ci którzy za to płacą, komentują, i pierdolą o tych patusach codziennie publicznie, karmiąc w ten sposób raka zwanego freak fightami.
Nie ma popytu, to nie ma podaży. Ale dopóki debile będą chcieli oglądać debili i płacić im za to pieniądze, dopóty debile będą robić debili z siebie i z ludzi dookoła, plując im pysk z uśmiechem na twarzy, wiedząc że pozostaną bezkarni
Totalnie sztuczny. Ton i czytanie z promptera no i wyglad jakby od tygodnia obmyślał ten film przy kokosie. Druid go wyjaśnił prowadząc live na żywoTen film Boxdela był nudny i nie dotrwałem do końca, plus ten jego akcent mówienia jakiś zjebany jakby anginę miał Haha
Totalnie sztuczny. Ton i czytanie z promptera no i wyglad jakby od tygodnia obmyślał ten film przy kokosie. Druid go wyjaśnił prowadząc live na żywo
Nory kopać i fusami zasypywać, żeby lepiej sosny rosły, u mnie w Juracie idealne warunki i 87% powierzchni to lasy, zapraszam i wywozimy to ścierwo.chłop przecpany, wystarczył mi urywek, rzygac się chce na to towarzystwo, do lasu z nimi wszystkimi
Cwela wbija, ale cały czas się z nimi wafluje.Wardęga zajebiście że wbił cwela w to środowisko ale chuj z tego jak za tydzień będzie jak było. W internecie każdy zapomina po miesiącu
Ewentualnie do Hel- Boru , tam gdzie pozostałości powojskoweNory kopać i fusami zasypywać, żeby lepiej sosny rosły, u mnie w Juracie idealne warunki i 87% powierzchni to lasy, zapraszam i wywozimy to ścierwo.
Ten film Boxdela był nudny i nie dotrwałem do końca, plus ten jego akcent mówienia jakiś zjebany jakby anginę miał Haha
I chuja w dupieNos miał zatkany