Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lutuje ktoś?
Poczekaj z tym podbijaniem.
"karamy botów" kojarzy mi sie z taka jedna gra o nazwie Tibia
Kupuj i lutujemy.
To kupuj. Brakuje 5-ciu to będzie akurat cały team.Poważnie myślę nad zakupem
Raczej na myśleniu się skończyTo kupuj. Brakuje 5-ciu to będzie akurat cały team.
Odpaliłem gameplay na yt i bardzo biednie to wyglada. Ale nie ma co porównywać bo gierka jest za free.Kto chciałby zagrać w coś bardzo podobnego, lub wręcz identycznego(tego nie wiem, bo nie grałem w Overwatch, ale takie opinie krążą po necie) to polecam Paladins.
Gierka za free, wygląda fajnie i sam gameplay jest całkiem całkiem
Ja gram u brata i jest zajebista. Grasz w OW na PC, czy na PS4?Odpaliłem gameplay na yt i bardzo biednie to wyglada. Ale nie ma co porównywać bo gierka jest za free.
Ja gram u brata i jest zajebista. Grasz w OW na PC, czy na PS4?
Tak jak kaczor napisał, tylko ja gram na PC.
co masz? gra jest świetnie zoptymalizowana.to nie na moje bebechy :D
1giga karta graf, 2 rdzenie 2.2, 2g ramu.co masz? gra jest świetnie zoptymalizowana.
aaa :) Pewnie by poszlo, ale tu trzeba duzej plynnosci, a na tym tego nie osiągniesz.1giga karta graf, 2 rdzenie 2.2, 2g ramu.
troche trzeba pograć żeby zrozumieć. Ja po 200h ogarnąłem o co chodzi. Poza tym na szybkich meczach ludzie grają stopami, na rankedach dopiero można się pobawić.Rozegrałem kilkadziesiąt potyczek. Dobiłem do 16 lvl. Ocena: ta gra nie powinna się nazywać Overwatch tylko Overrated.