Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tym razem nie dam się zrobić w chujaJA PIERDOLE JAK MNIE WKURWIAJĄ TAKIE CIOTY, NO KURWA. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO „OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA WPIERDALAM WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE WPIERDALAM, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT OSTRZEJSZE TO WYJEBAŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM PODNIECONY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT ŻE PIKANTNE I OGIEŃ I PIEKŁO. ROZUMIEM NADAĆ WYRAZISTOŚCI, ALE ZABIJAĆ CAŁY SMAK POTRAWY DLA WĄTPLIWEJ PRZYJEMNOŚCI PIECZENIA JAPY? KSZTUSISZ SIE, POCISZ I LECI CI Z NOSA. MOŻNA O PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ CHUJEM. PRAWDZIWE JEBANE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI TWARDZIEL MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKAŚ PIZZERIA CZY U SIEBIE W KUCHNI. CO TAM MATI ZAMÓWMY PIZZE, DLA MNIE MEGADIABLOPIZDAMEXICANOOSTRA Z DODATKOWYMI PAPRYCZKAMI, HEHE COŚ NIE OSTRA, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE JEŚĆ TAKIE MDŁE xD CO TAM CHCESZ SPRÓBOWAĆ SEBA? TYLKO MASZ POPIJ MLEKIE BO SIĘ WODO NIE POPIJA XD A TERAZ ZW NA MOMENCIK BO MUSZE SIE WYSRAĆ MOIM MEGA PIEKĄCYM STOLCEM, AHH NIE MA TO JAK BRUTALNE PIECZENIE ODBYTU I WALENIE KONIA DO CHRZANU.
Ja polecę z klasykiem. Dla mnie w zupełności wystarczająca jest sriracha. Ostrość tego sosu i smak bardzo mi odpowiada i zazwyczaj jak chcę dodać ostrości potrawie to używam srirache, suszone papryczki chilli, płatki chilli albo pastę chilli.Dzielcie się nowościami na temat ostrości, ciekawych sosów lub uprawy ostrej papryki
spokojnie to tzw "pasta" z wykopuHaha chyba ktoś nie zrozumiał idei tego tematu, poczytaj sobie jakie właściwości ma kapsaicyna i potem spróbuj napisać coś sensownego, każdy lubi co innego ja na pewno nie robie tego żeby być królem podwórka po prostu sprawia mi to przyjemność a tolerancja na ostre zwiększa sie wraz ze zwiększonym spożywaniem. Pozdrawiam pierwszego hejtera ☺
JA PIERDOLE JAK MNIE WKURWIAJĄ TAKIE CIOTY, NO KURWA. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO „OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA WPIERDALAM WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE WPIERDALAM, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT OSTRZEJSZE TO WYJEBAŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM PODNIECONY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT ŻE PIKANTNE I OGIEŃ I PIEKŁO. ROZUMIEM NADAĆ WYRAZISTOŚCI, ALE ZABIJAĆ CAŁY SMAK POTRAWY DLA WĄTPLIWEJ PRZYJEMNOŚCI PIECZENIA JAPY? KSZTUSISZ SIE, POCISZ I LECI CI Z NOSA. MOŻNA O PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ CHUJEM. PRAWDZIWE JEBANE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI TWARDZIEL MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKAŚ PIZZERIA CZY U SIEBIE W KUCHNI. CO TAM MATI ZAMÓWMY PIZZE, DLA MNIE MEGADIABLOPIZDAMEXICANOOSTRA Z DODATKOWYMI PAPRYCZKAMI, HEHE COŚ NIE OSTRA, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE JEŚĆ TAKIE MDŁE xD CO TAM CHCESZ SPRÓBOWAĆ SEBA? TYLKO MASZ POPIJ MLEKIE BO SIĘ WODO NIE POPIJA XD A TERAZ ZW NA MOMENCIK BO MUSZE SIE WYSRAĆ MOIM MEGA PIEKĄCYM STOLCEM, AHH NIE MA TO JAK BRUTALNE PIECZENIE ODBYTU I WALENIE KONIA DO CHRZANU.
Zacny suchar, niczym bagnet w CivicuSucharek akurat dla wątku:
Co robi papryczka chili w kuchni inżyniera?
Politechnika
;)
G.O.W.N.O.A co tam pali w odbyt rano?
A, okG.O.W.N.O.
No takA, ok
To polecam opierdolić np. jedną paprykę habanero - to się przekonasz.Nie jadam ostrego,więc nie wiem o czym piszecie.
Może kuleczkę Kreta Ci na wykałaczce zaserwowaliKiedyś byłem w takim barze i tam dawali taki sos na wykałaczce, co w skali ostrości ma tam w pizdu co masz tylko moment trzymać, a ja to dłużej.Musiałem podpisać coś, że zapoznaję się z faktem, że nia nadaje się do spożycia, ziomek za mnie podpisał bo ja to najebany z dysleksją, typy z baru powiedziały, że dobrze mi poszło nawet.
Ty nie oceniaj wszystkich swoją miarąMoże kuleczkę Kreta Ci na wykałaczce zaserwowali
![]()
Jalapeno w zalewie bardzo fajne, ale trzeba uważać z jakiej firmy się kupuje bo niestety to nie jest sobie równe:( Na Kazimierzu w Krakowie jest taka buda z burgera mi, nazywa się street slowfood. Byłem kiedyś z ziomkiem, zamówiłem sobie burgera o nazwie Zły Porucznik. Sos ostry taki czerwony z ziarenkami chilli, a do tego habanero plastry w środku. Pamiętam tylko pierwszy kęs, a potem już tylko ostrość...