Pyrrus89
ONE FC Light Heavyweight
Inspiracją do założenia przeze mnie tego tematu była dyskusja, jaka nawiązała się pod ostatnim wywiadem z Różalem (jest na naszym portalu, więc zainteresowanych szczegółami tamże odsyłam). Ostatnimi czasy odnoszę wrażenie, że wycieranie sobie mordy wszelkimi symbolami narodowymi, i to zarówno przez lewą jak i prawą część sceny politycznej, (ale nie tylko polityczną mam na myśli) wchodzi na kolejny poziom żenady, a żeby nie pozostać gołosłownym, zapodam poniżej kilka przykładów jawnej profanacji, która moim zdaniem powinna być ścigana z urzędu. Jest to też temat, żeby wyśmiewać głupotę, piętnować niesmaczne praktyki niektórych "patriotycznych" producentów oraz, mam nadzieję, będący przestrogą dla młodych ludzi, żeby swoje dobre chęci nie rozmieniali na drobne.
Obiecane przykłady:
Orzeł w gównie
Orzeł zdeformowany niczym po jakimś promieniowaniu nuklearnym
Orzeł "najebawszy", z wyraźnymi trudnościami w utrzymaniu pionu
I mój absolutny faworyt, bejsbol dla prawdziwych patriotów. A czy Ty już zajebałeś komuś Małym Powstańcem lub Polską Walczącą?
Obiecane przykłady:
Orzeł w gównie
Orzeł zdeformowany niczym po jakimś promieniowaniu nuklearnym
Orzeł "najebawszy", z wyraźnymi trudnościami w utrzymaniu pionu
I mój absolutny faworyt, bejsbol dla prawdziwych patriotów. A czy Ty już zajebałeś komuś Małym Powstańcem lub Polską Walczącą?