Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kwa kwaSiemano wszystkim! Krótko mówiąc: chłopak z miasta rozpaczy i niespełnionych marzeń, obecnie w Holandii, trenuje boks, fanatyk 3ligowych rozgrywek piłkarskich w Polsce, lubi Diazów i wbija w Bispinga. Pozdro
WitamWitam wszystkich, jestem psychologiem sportowym. Odpowiem na wszelkie pytania z tej dziedziny. Pozdrawiam.
Zmień fryzjera i zwiększ masę.Witam
Mam swietne warunki zeby zostac mistrzem ale nie chce mi sie trenowac.
Co poradzisz?
Nie lubie ogorkow konserwowych.Zmień fryzjera i zwiększ masę.
Kto ma mocniejszą psyche Kawul czy Lewy?Witam wszystkich, jestem psychologiem sportowym. Odpowiem na wszelkie pytania z tej dziedziny. Pozdrawiam.
Wyjątkowej klasy grzybki.Czuje sie jak oplot wiec witam Was.
wyjątkowej klasy rym.Siemano, masz fajne kolano.
Witam wszystkich serdecznie. Na imię mam Łukasz. Od niedawna interesuję się MMA. Całe życie boksem. Kolejne hobby to bukmacherka :) Jeżeli ktoś chciałby skonsultować się w sprawie obstawiania boksu, to służę radą. Pozdrawiam.
Siemano wszystkim! Krótko mówiąc: chłopak z miasta rozpaczy i niespełnionych marzeń, obecnie w Holandii, trenuje boks, fanatyk 3ligowych rozgrywek piłkarskich w Polsce, lubi Diazów i wbija w Bispinga. Pozdro
Nareszcie jakiś nowy na forum!Czuje sie jak oplot wiec witam Was.
Na imię mam Łukasz.
@michi972Witam wszystkich serdecznie. Na imię mam Łukasz. Od niedawna interesuję się MMA. Całe życie boksem. Kolejne hobby to bukmacherka :) Jeżeli ktoś chciałby skonsultować się w sprawie obstawiania boksu, to służę radą. Pozdrawiam.
WitamyWitam wszystkich!
Mam na imię Michał. MMA oglądam od dłuższego czasu, ale dopiero od niedawna zacząłem zgłębiać wiedzę w tym temacie. Raczej w najbliższym czasie nie będę wychodził przed szereg na forum ale może się to zmieni ;)
Dobry avatarWitam wszystkich!
Mam na imię Michał. MMA oglądam od dłuższego czasu, ale dopiero od niedawna zacząłem zgłębiać wiedzę w tym temacie. Raczej w najbliższym czasie nie będę wychodził przed szereg na forum ale może się to zmieni ;)
Myślę, że raczej mało oryginalny :dDobry avatar
Bezglutenowy?Cześć ! Jestem Chleb !
ŻytniBezglutenowy?
Krótka piłka. Pieczywo z Lidla czy Biedronki?Cześć ! Jestem Chleb !