MysticBęben
UFC Lightweight
Tu będę wpisywać najczęstsze błędy znajdowane w Waszych (naszych) wpisach.
@SCStunner serdecznie zapraszam! :)
@SCStunner serdecznie zapraszam! :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie.Patronat powinien objąć nad tym tematem także @Dominik Durniat
Łukasz, zauważyłem, iż błędnie używasz zaimka "ów"
Możecie mnie rozstrzelać na miejscu.
Serio, serio, np.:
Azaliż wżdy dotarłeś, jeno to się liczy.Przyszłem do tego wątku, bo miałem blisko. Jakby byli daleko, to bym przyszedł.
Gronostaj - czy jesteś reinkarnacją Marii Kownackiej?! Momentami rytm całej historii jak wypisz-wymaluj "Plastusiowy Pamiętnik" ;)A tak to było ,pisze z pamięci:
"Czego jęczysz, co Cie boli!?
Przyszłeś tutaj z własnej woli.
Ja tu kiedyś też jęczałem,
ale wkońcu sie wysrałem! "
No to zrobiłem jak w wierszu było i już raczej nie będę tam po tych drzwiach im pisał :///
Przyszłeś i jesteś.Przyszłem do tego wątku, bo miałem blisko. Jakby byli daleko, to bym przyszedł.
Ale o co chodzi, bo nie kojarzę?@Zioło Dziekan
Wziac czy jak to było?
Jak się robi bezglutenowe pierożki z kapustkąTo czego byście chcieli się nauczyć :)?
To czego byście chcieli się nauczyć :)?
A ja poproszę przepis na bezglutenowego żółwika.Jak się robi bezglutenowe pierożki z kapustką
Uuuuu, szykuje się honorowe harakiri.Długo myślałem nad tym czy to udostępnić, ale jednak niektóre fakty muszą wyjść na jaw.
'Ignoruje zapytania o cenę, jeśli w opisie jest prośba o propozycję'.
Opis @SCStunner na międzynarodowej giełdzie transportowej TRANS. Skierowany do poważnych kontrahentów. Oczywiście wypowiedź w pierwszej osobie.
Pozdrawiam Cię @SCStunner
Berimbolo z odwrotnej pół gardy.To czego byście chcieli się nauczyć :)?
Lukasz Jurkowski jest tak zajebisty, ze nie zdziwie sie jak wkrotce wynalezie lekarstwo na AIDS.
Na pierwszy ogień @MysticBęben -autor wątku, w tym wątku- imiona odmieniają się przez przypadki. W tym wypadku aż prosi się o wołacz.Łukasz, zauważyłem, iż błędnie używasz zaimka "ów" - tzn.prawie zawsze stosujesz podstawową formę, podczas, gdy zaimek ten odmienia się przez liczbę i rodzaj:
ów zawodnik, ale:
owa kobieta
owo przesłanie
owi hejterzy
owe gąski
Celny strzał :)Na pierwszy ogień @MysticBęben -autor wątku, w tym wątku- imiona odmieniają się przez przypadki. W tym wypadku aż prosi się o wołacz.