ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Ta wiadomość potrzebuje własnego wątku.
JAK widzicie tą walkę?
JAK widzicie tą walkę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Powrót Mistrza odc. 274! Jaram się w chuj!!!
o kurwa co za info xd jozwiak do walk ludzie kochani
a stary muranski juz jest skonczony jego 5 minut sie skonczylo gowno zarobil xD
Ta walka się zrodziła właśnie o prawa do starszego Murana
Podobno kto wygra , bierze Murana do siebie.
Niech mi ktoś powie że świat freaku to nie jest czyste złoto.
A to czasem nie ty w kółko mówisz, że Najman nikogo nie obchodzi i nikt tego nawet nie ogląda, a teraz temat z Najmanem zakładasz?Niech mi ktoś powie że świat freaku to nie jest czyste złoto.
A to czasem nie ty w kółko mówisz, że Najman nikogo nie obchodzi i nikt tego nawet nie ogląda, a teraz temat z Najmanem zakładasz?
Czyli to Jóźwiak będzie walczył z kimś, kto nikogo nie obchodzi? Dziwny facet.Bo tu w 90 procentach idzie o Jóźwiaka z Fenu.
Czyli to Jóźwiak będzie walczył z kimś, kto nikogo nie obchodzi? Dziwny facet.
Walczy, trenuję a FEN panuje!Jóźwiak ćwiczył coś w życiu? Bo że Najman popija pepsi na treningu to wiem
To można ocenić tylko po guzikach u koszuliTak szczerze to Jóźwiak dobrze optycznie wygląda przy Najmanie, myślałem że będzie dużo gorzej.
On chyba schudł ostatnio.
Co za wysyp tego dziadostwa, gdzie się człowiek nie obejrzy, to friki.
To nawet w świecie frikow jest frikiemTa walka się zrodziła właśnie o prawa do starszego Murana
Mówisz i masz: świat freaku to nie jest czyste złotoTa walka się zrodziła właśnie o prawa do starszego Murana
Może ktoś z doświadczonych analizatorze frikow przewidzi przebieg walki i jej zakończenie ?Cóż za upadek Jóźwiaka. To jest dopiero desperacja i frajerstwo dekady. "Sport się obroni". Właśnie widzę
Spokojnie panowie, za 2 lata już wszyscy będą rzygali frikami to się szybko przeje, gimbaza pójdzie gdzie indziej szukać dymów.
.Cóż za upadek Jóźwiaka. To jest dopiero desperacja i frajerstwo dekady. .