O co chodzi z Nastulą?

dodupyzaur

Oplot Challenge
Featherweight
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pewna rzecz, odnośnie Pawła Nastuli. Kiedy jeszcze nawet nie podejmował rozmów z KSW, gdy pytano go co dalej z jego kariera w PRIDE lub Sengoku, odpowiadał że jego menager prowadzi negocjacje cetela cetela... Gdy PRIDE upadło, a Sengoku nie kwapiło się by wystawić Nastulę z rekordem 1-4, zaczęły się poważniejsze rozmowy odnośnie występu na KSW.

Nie rozumiem, dlaczego KSW potrafi dojść do poruzmienia z Mamedem, Pudzianem, Saletą, a z Pawłem nie? Wymagania finansowe? Jeśli tak to jakim cudem FAŁ jest w stanie zapewnić mi zadowalające warunki? Przecież to raczkująca organizacja, która nie wiadomo czy dotrwa do kolejnej gali.

Jedyne co przychodzi mi do głowy, to chęć walki z kimś na "przetarcie", ale walka z Pudzianem była prawie dogadana, więc KSW nie mogło mu dać innego teoretycznie słabszego rywala?

jak myślicie? Chyba dzisiaj nie zasnę...

Spamteam

BAMMA
Flyweight
Menager może nie chce?

Tak jak to było z jednym lekkim, co menago nie chciał go oddać KSW, bo skończyła by się kasa :)

outcast

Maximum FC
Bantamweight
Maciej Kawulski powiedział, że managment Pawła Nastuli jest po prostu nieudolny. Ja mu wierzę, bo KSW na prawdę chciało go mieć u siebie.