Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Że się głowna wp chyba zmieniła, ale wygląda normalnie. Troluje chybaO czym on mówi![]()
Eh te oploty.Że się głowna wp chyba zmieniła, ale wygląda normalnie. Troluje chyba
Dlaczego tak brutalnie od razu :(szydercy :) nowa wersja już śmiga, przez kilka dni będę robić poprawki ale działa dużo szybciej niż poprzednia i będzie tam kilka rzeczy których nei będzie na forum
Dużo nas ominie?szydercy :) nowa wersja już śmiga, przez kilka dni będę robić poprawki ale działa dużo szybciej niż poprzednia i będzie tam kilka rzeczy których nei będzie na forum
No mam nadzieję że właśnie nie :) Teraz nowa główna chodzi jak potwór wiec liczę że będziecie wpadać od czasu do czasu
Oho kolejna przynęta:|pojedynek ring girls,
Trzeba będzie wyjść na ulicektórych nei będzie na forum
Masz na myśli ten temat?Trzeba będzie wyjść na ulice![]()
Zakładam związek uciemiężonych przez defa. Każdy sąd Cie skarzę, za takie bestialstwo.będzie tam kilka rzeczy których nei będzie na forum
Tam nie wchodze, bo jeszcze mi Halibut z frontkicka zajebie.
będzie tam kilka rzeczy których nei będzie na forum
Dało by się zrobić jakiś odnośnik z cohones na tą głowna? Cohones mam w zakładkach a wpisywać adresu ani dodawać nowej zakładki mi się nie chce.
Wchodzę. Ryzyk fizyk.
Niestety @tx ma rację. Drugie wp i wszystko co oparte na nowoczesnym HTML5, a że nowoczesna mi się źle kojarzy to strona także. 7tys. informacji, 5tys. reklam i wszystko w jednym miejscu. Nie wiem komu się takie coś spodobało i wymyślił kafelkowate strony www. Jak pierwszy raz to zobaczyłem na Academic Day w 2010r. to pomyślałem, kto takie głupoty zaakceptuje? A tu bach: wszyscy :( Jeszcze brakuje animacji we flashu, filmików, które samoczynnie się odtwarzają przy scrollowaniu.
Tak, wiem, tak musi być i nie ma powrotu. Wszyscy się tak tłumaczą. Szybciej, ale czy lepiej?
Niestety @tx ma rację. Drugie wp i wszystko co oparte na nowoczesnym HTML5, a że nowoczesna mi się źle kojarzy to strona także. 7tys. informacji, 5tys. reklam i wszystko w jednym miejscu. Nie wiem komu się takie coś spodobało i wymyślił kafelkowate strony www. Jak pierwszy raz to zobaczyłem na Academic Day w 2010r. to pomyślałem, kto takie głupoty zaakceptuje? A tu bach: wszyscy :( Jeszcze brakuje animacji we flashu, filmików, które samoczynnie się odtwarzają przy scrollowaniu.
Tak, wiem, tak musi być i nie ma powrotu. Wszyscy się tak tłumaczą. Szybciej, ale czy lepiej?