Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Że się głowna wp chyba zmieniła, ale wygląda normalnie. Troluje chybaO czym on mówi
Eh te oploty.Że się głowna wp chyba zmieniła, ale wygląda normalnie. Troluje chyba
Dlaczego tak brutalnie od razu :(szydercy :) nowa wersja już śmiga, przez kilka dni będę robić poprawki ale działa dużo szybciej niż poprzednia i będzie tam kilka rzeczy których nei będzie na forum
Dużo nas ominie?szydercy :) nowa wersja już śmiga, przez kilka dni będę robić poprawki ale działa dużo szybciej niż poprzednia i będzie tam kilka rzeczy których nei będzie na forum
No mam nadzieję że właśnie nie :) Teraz nowa główna chodzi jak potwór wiec liczę że będziecie wpadać od czasu do czasu
Oho kolejna przynęta:|pojedynek ring girls,
Trzeba będzie wyjść na ulicektórych nei będzie na forum
Masz na myśli ten temat?Trzeba będzie wyjść na ulice
Zakładam związek uciemiężonych przez defa. Każdy sąd Cie skarzę, za takie bestialstwo.będzie tam kilka rzeczy których nei będzie na forum
Tam nie wchodze, bo jeszcze mi Halibut z frontkicka zajebie.
będzie tam kilka rzeczy których nei będzie na forum
Dało by się zrobić jakiś odnośnik z cohones na tą głowna? Cohones mam w zakładkach a wpisywać adresu ani dodawać nowej zakładki mi się nie chce.
Wchodzę. Ryzyk fizyk.
Niestety @tx ma rację. Drugie wp i wszystko co oparte na nowoczesnym HTML5, a że nowoczesna mi się źle kojarzy to strona także. 7tys. informacji, 5tys. reklam i wszystko w jednym miejscu. Nie wiem komu się takie coś spodobało i wymyślił kafelkowate strony www. Jak pierwszy raz to zobaczyłem na Academic Day w 2010r. to pomyślałem, kto takie głupoty zaakceptuje? A tu bach: wszyscy :( Jeszcze brakuje animacji we flashu, filmików, które samoczynnie się odtwarzają przy scrollowaniu.
Tak, wiem, tak musi być i nie ma powrotu. Wszyscy się tak tłumaczą. Szybciej, ale czy lepiej?
Niestety @tx ma rację. Drugie wp i wszystko co oparte na nowoczesnym HTML5, a że nowoczesna mi się źle kojarzy to strona także. 7tys. informacji, 5tys. reklam i wszystko w jednym miejscu. Nie wiem komu się takie coś spodobało i wymyślił kafelkowate strony www. Jak pierwszy raz to zobaczyłem na Academic Day w 2010r. to pomyślałem, kto takie głupoty zaakceptuje? A tu bach: wszyscy :( Jeszcze brakuje animacji we flashu, filmików, które samoczynnie się odtwarzają przy scrollowaniu.
Tak, wiem, tak musi być i nie ma powrotu. Wszyscy się tak tłumaczą. Szybciej, ale czy lepiej?