Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do tego tak słabe są te wrzutki, że aż żal patrzeć. Ten gość nie przypomina halibuta nawet w 1%.Niech już odbędzie się to KSW bo jest taki sezon ogórkowy,że zaraz nam Kaczka wrzuci cały internet na Cohones.
Idź na drążek lepiej.Do tego tak słabe są te wrzutki, że aż żal patrzeć. Ten gość nie przypomina halibuta nawet w 1%.
Drążki jutro, ale dzięki za troskę :)Idź na drążek lepiej.
Albo wyłącz hd.
Edit. O chuj, nie da się
Ty nie proś Kaczego o cycki bo ostatni w HP nudziło mu sie i uraczył nas transTak się ratuje temat.
Do tego tak słabe są te wrzutki, że aż żal patrzeć. Ten gość nie przypomina halibuta nawet w 1%.
A te pseudośmieszki to w dodatku nie jest nawet 1 % kaczki :(
Nie jest aż tak źle, trzymasz poziom.Zamykam
ruski pojeb
Ciekawe mieli opinię o Halibucie kiedyś...Wreszcie się umył
Za takie odkopanie szanujęCiekawe mieli opinię o Halibucie kiedyś...
Kurwa, tym wykopem uświadomiłeś mi, że ja to forum czytam od w chuj dawna... Przecież jak hali odchodził z pkp to ja już kilka lat czytałem, a hali odchodził w 2016...a ja mam konto od 2019
Konto zarejestrowane w 2017 ma od 2019, czego nie rozumiesz
Nie macie świadomości liczbKonto zarejestrowane w 2017 ma od 2019, czego nie rozumiesz
Wymienił jednych dymitrów na drugich,a mycie dupy było wyjątkiem,a nie regułą.Ciekawe mieli opinię o Halibucie kiedyś...