Nieoficjalny trailer gali KSW19

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Siema. Przedstawiam Wam pełny trailer KSW 19. Mam nadzieje że spełniłem wasze oczekiwania. :) Dzięki z góry za wszystkie komentarze. :) I mam jeszcze prośbę, jeśli możecie to udostępniajcie mój film na FB/NK/Twitterze. :) Chcę, żeby jak najwięcej osób go obejrzało. :) Dzięki. :P

PS. Mam nadzieję, że trailer trafi na główną, jeśli "szefostwo" uzna, że się nadaje. ;) Pozdrawiam. :)

Kris

Legacy FC
Flyweight
dobrze zrobione. Tylko trochę za głośno ta muzyka. Powinna ona być tłem dla wypowiedzi.

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Było tak dlatego, że przy przyciszaniu muzyki w trakcie wypowiedzi za bardzo było słychać tło orginalnie podłożone pod wypowiedź i bardzo się to mieszało i nie brzmiało to za dobrze.. A dopiero wczoraj nauczyłem się filtrować wypowiedzi, tak żeby podklad prawie nie był słyszalny i zdazylem tylko je podmienic i to wszystko ale w następnym moim filmie już tak nie będzie. Będzie jak trzeba :)

TwardyB

Legacy FC
Middleweight
Według mnie zdecydowanie najlepiej wypada Chmielu - Horwich, wstawki z ich treningu kozackie. Trochę mało Silvy i Wallace'a ale rozumiem, że to raczej przez brak materiałow na internecie? Ogólnie trailer bardzo fajny.

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Kolejnym filmem będzie HL Janka, ktoś kiedyś mi wspominał, że nie ma żadnego fajnego ;) hehe dzięki bardzo :)

Kris

Legacy FC
Flyweight
w niektórych momentach za dużo było orginału a za mało czegoś od ciebie. Ale rozumumiem to bo do walk niektórych zawodników ciężko dojść.

Cactus

Moderator
Cohones
VideoPad Video Editor zwykły darmowy program tylko że jego wykorzystuje w 100%, przez moje możliwości sprzętowe nie jest to Vegas ani After Effects..7

http://cohones.mmarocks.pl/topic/pudzianowski-vs-sapp-zapowiedz-unofficial#post-308237

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
gdybym mógł używać Vegasa to moje trailery byłyby o niebo lepsze, gdybym tylko się tego programu nauczył (a na to nie potrzebowałbym zbyt wiele czasu).. niestety moge tylko z takich programów korzystać.

M

Mariusz Olkiewicz

Guest
Bardzo dobra robota, nieoficjalny lepszy niż oficjalny. Tak jakby pełna wersja oficjalnego, a nie demo. Super skręcone, na tyle na ile pozwalają Ci materiały dostępne w necie to chyba ciężko o coś lepszego. Jakbyś potrafił to możesz dodać takie efekty jak są często widoczne np. podczas KO albo jakiegoś power punch`a takie wstrząśnienie obrazu albo lekkie rozmycie podczas efektownego sprowadzenia.

Oczywiście udostępnione na Fb.

mrfreakz

Maximum FC
Lightweight
Niestety w moim programie nie ma takich efektów :) Gdybym korzystał z lepszych programów to na bank takie efekty by były z filmie :) dzięki bardzo :)

rogadam

Brutaal
Featherweight
Moim zdaniem trailer jest słaby, głównie dlatego że zbyt dużo oryginału. Spodziewałem się bardziej miksu filmików i walk z różnych gal i materiałów. Tutaj większość to oryginalny trailer KSW 19.