Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Yup, coś koło tego.Te amg nie kosztują 800k?
Nie chcę wyjść na zwykłego hejtera, ale jakim cudem przeciętny zawodnik KSW wozi się taką bryką, gdy taki np. Jotko, będąc czołówką europejską, musi się liczyć z każdym wydanym groszem? Przynajmniej tak wywnioskowałem z ostatniego wywiadu, gdzie wypowiadał się, że wszystkie te wojaże po Stanach musi rozsądnie kontrolować, coby się ze wszystkiej kasy nie wypstrykać.
Moks jest gangsterem tak jak i ja czyli narkotyki,strzelaniny,zabójstwa,haracze,zastraszanie i tego typu sprawy, stąd mamy kase ;pNie chcę wyjść na zwykłego hejtera, ale jakim cudem przeciętny zawodnik KSW wozi się taką bryką, gdy taki np. Jotko, będąc czołówką europejską, musi się liczyć z każdym wydanym groszem? Przynajmniej tak wywnioskowałem z ostatniego wywiadu, gdzie wypowiadał się, że wszystkie te wojaże po Stanach musi rozsądnie kontrolować, coby się ze wszystkiej kasy nie wypstrykać.
Moks jest gangsterem tak jak i ja czyli narkotyki,strzelaniny,zabójstwa,haracze,zastraszanie i tego typu sprawy, stąd mamy kase ;p
Moks jest gangsterem tak jak i ja czyli narkotyki,strzelaniny,zabójstwa,haracze,zastraszanie i tego typu sprawy, stąd mamy kase ;p
A brawurowa jazda samochodem cinquecento?Do tego jeszcze gwałty na zlecenie i bez zlecenia
A jaka była historia z Audi R8, którym jeździł Rafał?Panowie przestańcie bo wstyd. Jak Szczeciniaki to czytaja to się śmieją z Cohones że łykamy jak Pelikany. Sponsor ( Szwabska firma suplementacyjna) dała "potrzymać " golasowi Mechłacza za parę stówek. Mops zrobił prowokacyjne foto i wstawił je tu Szady by podpuscić biednych czipsożerców. Chlopaki w Szczecinie rok temu niszczyły wieloletnie przyjaźnie mordowali się nożami o 15 tyś a teraz niby co 500tyś na Meszka ... Prosze Was nie rańcie mnie.
Musiał oddać dzień później bo miał limit 100 km z wypożyczalniA jaka była historia z Audi R8, którym jeździł Rafał?
ty to mnie chyba podrywasz trochę co? koleżanko #internetowyurok. Lajki nie lajki zaczepki chyba byś chciała być zona gangstera.Pościgi, strzelaniny, wojny gangów - to mój chleb powszedni. Mam nowy zajebiiiiiiiiisty film ...