WANDYFAN Jungle Fight Heavyweight Jul 29, 2010 #1 nie wiem co to dokładnie jest bicep slicer ? http://video.yahoo.com/watch/7270893
Hang WSOF Bantamweight Jul 29, 2010 #2 O kurr... zabolało jak to oglądałem. Brrr... teraz ten dźwięk mam cały czas w głowie :/
Mort Żołnierz Chrystusa Jul 29, 2010 #3 Take me to the hospital! Gimme some painkillers! Now! Go! Hehehe powiedział to jakby nic mu się nie stało w sumie.
Take me to the hospital! Gimme some painkillers! Now! Go! Hehehe powiedział to jakby nic mu się nie stało w sumie.
d-amian-enp Maximum FC Lightweight Jul 29, 2010 #4 Bo był w zajebistym szoku i tak naprawdę jeszcze go nie bolało
G Guest Guest Jul 29, 2010 #6 Widac jak kosc przedramienia mu peka. Zawsze lepsze to niz bark czy lokiec. :)
dzingiel_benc Oplot Challenge Featherweight Sep 23, 2010 #8 i po walce... nawet nie trzeba było wkładać głęboko palców w oczy aby dosięgły najodleglejszego neurona w mózgu...
i po walce... nawet nie trzeba było wkładać głęboko palców w oczy aby dosięgły najodleglejszego neurona w mózgu...