Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
akurat tego dnia i o podobnej godzinie jest joshua-ruiz 2Oficjalnie KSW 52 w Gliwicach 7 grudnia.
I takie newsy mordo lubie! Pewnie TVP chapnie tak wiec cyrk caly czas jest w dupie!
Dlaczego taki Onet potrafi zadać Martinowi niewygodne pytania, a lizodupy z branży tylko czekają na darmowe kanapeczki?
Jeden chuj gdzie i tak nie jade
Poza granicami już podłapali temat
jakis malo znaczacy gowno portal![]()
jakis malo znaczacy gowno portal![]()
Jeden chuj gdzie i tak nie jade![]()
Patrzac na wywiad z Lewandowskim to sibie jeszcze pare lat zaczekaszja tez juz nie jezdze na te rozne wieksze polskie gale, bo zdecydowanie lepiej siasc przed tv z pizza i whiskaczem, ale jest jeden wyjatek, na ktory pojade, to jest KSW na Narodowym, kuhwa jak ja na to czekam!![]()
Widzę z treningu przerzuciłeś się na wstawienie gifow
Nabył nowa umiejętność to chciał się pochwalićWidzę z treningu przerzuciłeś się na wstawienie gifow![]()
Juz 2 miesiace go szukaja. Stare info.Niewiem czy było Adam Zając poszukiwany listem gończym.
ja tez juz nie jezdze na te rozne wieksze polskie gale, bo zdecydowanie lepiej siasc przed tv z pizza i whiskaczem, ale jest jeden wyjatek, na ktory pojade, to jest KSW na Narodowym, kuhwa jak ja na to czekam!![]()