Ciosu Bombowiec
Bellator Featherweight
Mrozu już się nakomentował.
Komentarz: Piotr Jagiełło, Paweł Sawicki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mrozu już się nakomentował.
Ja wg uważam, że typowa wiedza Mroza ad MMA jest przeciętna, ale jesli chodzi o aspekt dziennikarski (prowadzenie wywiadow, zadawanie niewygodnych pytan, dociekliwosc, uzyskiwanie informacji) jest naprawde dobry.I dobrze. Słabo mu szło to komentowanie, a do tego nie ma pojęcia o K-1.
Ja wg uważam, że typowa wiedza Mroza ad MMA jest przeciętna, ale jesli chodzi o aspekt dziennikarski (prowadzenie wywiadow, zadawanie niewygodnych pytan, dociekliwosc, uzyskiwanie informacji) jest naprawde dobry.
O ile UFC to polska organizacjaMrozu mistrz dziennikarstwa, ale komentatorka mega słaba, ale pamietajmy ze to byl jego debiut i to w nielatwej organizacji jaka jest ONE FC, w polskiej poszloby mu lepiej, @Dominik Durniat zadebiutowal jako komentator w jakiejs polskiej organizacji z tego co kojarzę.
O ile UFC to polska organizacja
Durniat z tego co pamiętam, debiutował jako komentator Slugfestu, który później był retransmitowany na antenie TVP3 Poznań.Mrozu mistrz dziennikarstwa, ale komentatorka mega słaba, ale pamietajmy ze to byl jego debiut i to w nielatwej organizacji jaka jest ONE FC, w polskiej poszloby mu lepiej, @Dominik Durniat zadebiutowal jako komentator w jakiejs polskiej organizacji z tego co kojarzę.
Miałem lekkiego mindfucka gdy to zobaczylem, myślałem, że to jakieś kopiuj-wklej, a to siostry
Dalej ma ze 3 lata.Podobna fote albo ta sama nawet widzialem juz z rok temu albo nawet dalej.
Skończy się na rewanżu z Jankiem, a Jon zawalczy z Cormierem :(
Jak pokona Gustaffsona to może myśleć o Jonesie. Niech się rewanżuje tym z topu jak nie z tym czarnym Czubakiem. W sumie to dobra walka. Bo stara gwardia zalicza regres. Zobaczymy czy Janek jest wstanie skorzystać na regresie Maulera co dało by podstawy by sądzić iż jest wstanie skorzystać na spadku formy Jonesa.Mam wrażenie, że UFC BARDZO chce znaleźć jakiegoś rywala dla Janka, byle to nie był Jones. Wszystkie inne opcje po kolei upadały, zdawało się że powoli zostają postawieni pod ścianą...
I wtedy, cały na biało, wpie*dala się Gustaffson...
UFC pod ścianą? Ja mam wrażenie, że Janek od samego początku nie był nawet brany pod uwagę. Dlatego też zestawili Reyesa z Weidmanem. Teraz tylko czekają na rozstrzygnięcie walki DC z Miociciem.Mam wrażenie, że UFC BARDZO chce znaleźć jakiegoś rywala dla Janka, byle to nie był Jones. Wszystkie inne opcje po kolei upadały, zdawało się że powoli zostają postawieni pod ścianą...
SAM MYŚLAŁEM, ŻE KOLEJNY POJEDYNEK STOCZĘ Z DOMINICKIEM REYESEM LUB ANTHONYM SMITHEM. JEDEN JUŻ MA WALKĘ, DRUGI NIE CHCE WALCZYĆ DO KOŃCA ROKU. CHCIAŁBYM JESZCZE RAZ ZAWALCZYĆ W TYM ROKU, A TEŻ NIE CHCĘ, BY BYŁ TO KTOŚ Z DOŁU RANKINGU. – ZAPOWIADA BŁACHOWICZ.
O co chodzi z tym cały na biało?Mam wrażenie, że UFC BARDZO chce znaleźć jakiegoś rywala dla Janka, byle to nie był Jones. Wszystkie inne opcje po kolei upadały, zdawało się że powoli zostają postawieni pod ścianą...
I wtedy, cały na biało, wpie*dala się Gustaffson...
O co chodzi z tym cały na biało?
obecnie Wrzosek przemawia, a zaraz potem będzie Mirek
Za 7 minut jest live z @PabloLaRoha, a ty mi tu z jakimś gałganem wyskakujesz.
obecnie Wrzosek przemawia, a zaraz potem będzie Mirek