Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prokurator ustalił, że Chalidow miał uczestniczyć w handlu kradzionymi , które były nabywane w Czechach. Chodzi o takie pojazdy jak Porsche Panamera, Range Rover Evoque, BMW M6, czy BMW serii 7.
Ciekawe czy będzie news na głównej, czy zapomną dodaćMameda zawinęli z CBŚ podał RFM przed chwilą Chodzi o "legalizację" kradzionych aut.
[EDIT] https://www.rmf24.pl/fakty/polska/n...hodzi-o-legalizacje-kradzionych-s,nId,3038846
@Cloud @duubertowa @Cactus I cala reszta, to będzie news czy nie będzie heheCiekawe czy będzie news na głównej, czy zapomną dodać
"Na dniach" opublikują newsa. Cierpliwości. Trzeba poczekać i zobaczyć jak to wszystko się rozwinie.Ciekawe czy będzie news na głównej, czy zapomną dodać
Ciekawe czy będzie news na głównej, czy zapomną dodać
"Na dniach" opublikują newsa. Cierpliwości. Trzeba poczekać i zobaczyć jak to wszystko się rozwinie.
Bo przeciez mmarocks jest na uslugach KSW, to nie wiedziales?Już wrzucamy. Ja jebię, skąd taka nienawiść w was?
Powiem Ci tak, szanuje wasz portal i pracę, która wykonujecie, serio.. Najwięcej merytorycznych treści oraz jakoś tak dobrze odbieram i miło mi się czyta artykuły, krótkie i na temat. Niestety czasami poziom waszej hipokryzji jest nadzwyczaj żenujący co zauważyła spora część użytkowników i potem dziwicie się, że pojawiają się pociski w stronę redakcji. Czasami zalatuje to hipokryzją Lewandowskiego i to jest najbardziej śmieszne a jednocześnie ciekawe. Lewandowskiego? Przypadek? Nie traktuj tego jako HEJT, tylko jako opinię. PozdrawiamJuż wrzucamy. Ja jebię, skąd taka nienawiść w was?
Powiem Ci tak, szanuje wasz portal i pracę, która wykonujecie, serio.. Najwięcej merytorycznych treści oraz jakoś tak dobrze odbieram i miło mi się czyta artykuły, krótkie i na temat. Niestety czasami poziom waszej hipokryzji jest nadzwyczaj żenujący co zauważyła spora część użytkowników i potem dziwicie się, że pojawiają się pociski w stronę redakcji. Czasami zalatuje to hipokryzją Lewandowskiego i to jest najbardziej śmieszne a jednocześnie ciekawe. Lewandowskiego? Przypadek? Nie traktuj tego jako HEJT, tylko jako opinię. Pozdrawiam
Jaka nienawiść ? Tak zapytałem.Już wrzucamy. Ja jebię, skąd taka nienawiść w was?
Powiem Ci tak, szanuje wasz portal i pracę, która wykonujecie, serio.. Najwięcej merytorycznych treści oraz jakoś tak dobrze odbieram i miło mi się czyta artykuły, krótkie i na temat. Niestety czasami poziom waszej hipokryzji jest nadzwyczaj żenujący co zauważyła spora część użytkowników i potem dziwicie się, że pojawiają się pociski w stronę redakcji. Czasami zalatuje to hipokryzją Lewandowskiego i to jest najbardziej śmieszne a jednocześnie ciekawe. Lewandowskiego? Przypadek? Nie traktuj tego jako HEJT, tylko jako opinię. Pozdrawiam
W ten łikend
Nie mam pojęciao której to rusza?
od 2:30Nie mam pojęcia