VoRaNeK
Jakub Chrzciciel
Zwiastun filmu Kickboxer: Vengeance który pojawi się w kinach 19 sierpnia. W filmie wystąpią m.in. Gina Carano, Georgas St-Pierre, Fabricio Werdum i Cain Velasquez.
+ Batista, Tyron Woodley i ...Joe Schilling
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zwiastun filmu Kickboxer: Vengeance który pojawi się w kinach 19 sierpnia. W filmie wystąpią m.in. Gina Carano, Georgas St-Pierre, Fabricio Werdum i Cain Velasquez.
Ronda gotowa do powrotu
Nogi jak SŁUPY TELEFONICZNE
hamburgery, frytki i coleNie rozumiem, jak można być profesjonalnym sportowcem i tak się zapuścić. Osobiście żadnej diety nie przestrzegam, amatorsko sobie trenuję i jeszcze nigdy nie miałem problemów z dodatkowymi kilogramami. Co oni tam w Stanach jedzą, że tak często na co dzień są zatłuszczonymi Januszami i Grażynami, pomimo tego, że treningi pod MMA należą do jednych z najbardziej intensywnych? Swoją drogą dziewczyna tez powinna się stosownie ubrać do swojej obecnej formy, choć i tak dobrze, że leginsów nie założyła...
Ona będzie w tym 16-osobowym turnieju w RIZIN z Gabi się bić.Nie rozumiem, jak można być profesjonalnym sportowcem i tak się zapuścić. Osobiście żadnej diety nie przestrzegam, amatorsko sobie trenuję i jeszcze nigdy nie miałem problemów z dodatkowymi kilogramami. Co oni tam w Stanach jedzą, że tak często na co dzień są zatłuszczonymi Januszami i Grażynami, pomimo tego, że treningi pod MMA należą do jednych z najbardziej intensywnych? Swoją drogą dziewczyna tez powinna się stosownie ubrać do swojej obecnej formy, choć i tak dobrze, że leginsów nie założyła...
Ronda gotowa do powrotu
A może poprostu je tyle samo ale nie trenuje + po odstawieniu KOKSU jest bajzel w hormonach i daje to takie efekty![]()
A tak na poważnie, ona się załamała psychicznie jak mało który zawodnik po przegranej. Pewnie był mcdonald i całodniowe sesje w WOWa.
Hapa ostatnio chyba sam od siebie przyjął K.O. jako pokutę.A może poprostu je tyle samo ale nie trenuje + po odstawieniu KOKSU jest bajzel w hormonach i daje to takie efekty
Skutek walki z "MVP"
Skutek walki z "MVP"
ojapierdole... to kolano wygladalo na mega mocne ale zeby az tak...Ja pierdolę... Teraz nikt nie będzie chciał z nim walczyć :P