Piękne! Tego potrzebowałem. ;)#MojePostyNIKOGO
Dla tych co jeszcze nie wiedzą co z czym.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Piękne! Tego potrzebowałem. ;)#MojePostyNIKOGO
Dla tych co jeszcze nie wiedzą co z czym.
Cro Cop jajcuje z Ishiego
Przed debiutem Japończyka w MMA? Pierwsze słysze, nawiązali wspólpracę chyba jakoś niedawno. Satoshi siedzi u Mirka i trenuje. Przygotowywał się już u niego do walki z Herringiem na kwietniowym RIZIN.:) z tego co pamiętam to chyba trenowali kiedyś razem, przed debiutem Ishiego jeśli dobrze kojarze?
Coś było wcześniej bo też to pamiętam, współpraca trwa o wiele dłużej niż od czasu pojedynku z Herringiem na Rizin.Przed debiutem Japończyka w MMA? Pierwsze słysze, nawiązali wspólpracę chyba jakoś niedawno. Satoshi siedzi u Mirka i trenuje. Przygotowywał się już u niego do walki z Herringiem na kwietniowym RIZIN.
Możliwe, ale nie kojarzę tematu. Trenowali z sobą przed ich dwumeczem? Może Ishii był na wystepąch gościnnych tylko. Teraz normalnie mieszka w Chorwacji.Coś było wcześniej bo też to pamiętam, współpraca trwa o wiele dłużej niż od czasu pojedynku z Herringiem na Rizin.
Ogólnie to ta gala ma opóźnienie i zaczęła się dopiero ok. 20:30.
UFC jest w dupie!!Dowiedziałem się właśnie, że Bruce'a Buffera nie będzie w Gdańsku :(
UFCDowiedziałem się właśnie, że Bruce'a Buffera nie będzie w Gdańsku :(
Spoko, Kasta uratuje ;)Dowiedziałem się właśnie, że Bruce'a Buffera nie będzie w Gdańsku :(