Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa, jeśli to prawda to UFC mnie jeszcze bardziej zaskakuje. Alvesa się dobrze ogląda, obaj po dwóch porażkach, bardzo dobre zestawienie IMO.Warlley Alves vs. Jimi Wallhead ufc Gdańsk
Pozabija te Roxanny tam. Od dawna w sumie to było wiadome, ale poziom tej dywizji będzie bardzo słaby na tle Valentiny.Szewczenko schodzi do 125 funtów.
Temat wałkowany przy każdej możliwej okazji...Myślę, że każdy z nas uwielbia Asię, jej walki i to co robi, ale te deklaracje powoli mnie już denerwują...Już za nieco ponad miesiąc Joanna Jędrzejczyk (14-0) już po raz szósty będzie broniła swojego mistrzowskiego pasa kategorii słomkowej. Tym razem rywalką Polki będzie Rose Namajunas (6-3). Do obrony nie dojdzie jednak na organizowanej w październiku gali w Polsce. Joanna Jędrzejczyk na pytanie czy jej występ w naszym kraju w ogóle jest możliwy, odpowiedziała:
Bardzo bym chciała zawalczyć w Polsce i wierzę, że zawalczę w przyszłym roku. To nie jest koniec z walkami w Polsce. Takie były moje plany i mam nadzieję, że moi fani to zrozumieją. Pół roku temu postanowiłam, że chcę walczyć w Nowym Jorku w Madison Square Garden i jeszcze wtedy nie wiedziałam o gali w Polsce, bo na pewno byśmy to inaczej rozpracowali. Ale niestety, takie były plany, takie były założenia.
Uwierzcie mi, że bardzo mocno planuję swoją karierę, swoje życie prywatne i po prostu tak miało być. Dzięki Bogu walczę w Nowym Jorku, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się zawalczyć w Polsce.”
#WulkanBless
Joanna Joanna