Zawsze beka z Jóźwiaka, ale w tym wywiadzie bardzo mądrze odpowiadał i sama prawdę powiedział.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W redakcjach pracujo, paznokcie malujo, po forach się panoszo, ludzi obrażajo. Jak żyć, jak żyć?Jak ja kocham takie newsy!
WOW ALE ZAJEBIOZA WIEM O NOWYM NAZWISKU NA ... ALE WY PODLUDZIE DOWIECIE SIĘ PÓŹNIEJ!
W redakcjach pracujo, paznokcie malujo, po forach się panoszo, ludzi obrażajo. Jak żyć, jak żyć?
ja tu rzucę temat kolejny o Jonesie
Cię chuj.... chyba ostro popłynął z jakimiś używkami....
Ja to bym przetłumaczył następująco: "Moje życie należy do Ciebie, niech będzie wola Twoja". Ale głowy se za to uciąć nie dam,Ktoś potrafi przetłumaczyć twitt Jona :D ? @baju ty powinieneś wiedzieć ocb :D
Wiadomo - #FakeChristian strikes again^2. No jak Tyson gościu leci, tylko mniej dziewczyn i inny Bóg. :)Ktoś potrafi przetłumaczyć twitt Jona :D ? @baju ty powinieneś wiedzieć ocb :D
FEN wita może teraz Jóźwiak trochę fajnie to rozkręci marketingowo.brejking trybsą odchodzi od mirosława
Nie będzie superfightu z Najmanem?brejking trybsą odchodzi od mirosława
FEN wita może teraz Jóźwiak trochę fajnie to rozkręci marketingowo.
Cóż, Rory na pewno jest czysty. Co najwyżej narko testu by nie przeszedł, bo takich głupot na przytomnie pierdolić się nie da
Nos na pewnoBoli dupa