Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jak mówiłem, że Fedor vs. Bedorf/Pudzilla na Narodowym to się śmialiścieZdjęcie dnia ? Śniadanie z Fedorem.
![]()
edit : spóźnione, dopiero teraz zauważyłem ze jest wyżej
A jak mówiłem, że Fedor vs. Bedorf/Pudzilla na Narodowym to się śmialiście![]()
Zdjęcie dnia ? Śniadanie z Fedorem.
![]()
Floyd nie jest rudy.a tu o rudym pedale
ESPINOZA: MAYWEATHER-McGREGOR? JEŚLI LUDZIE BĘDĄ CHCIELI
Stephen Espinoza, szef sportu w telewizji Showtime, nie wykluczył, że dojdzie do hitowego pojedynku pomiędzy Floydem Mayweatherem Jr (49-0, 26 KO) a Conorem McGregorem.
Spekulacje na temat konfrontacji gwiazd boksu i MMA trwają już od kilkunastu dni. Początkowo wydawały się zupełnie wyssane z palca, ale potem sam Mayweather potwierdził, że jest zainteresowany taką walką.
- To trochę cyrk, ale jeśli ludzie chcą to zobaczyć, naszym zadaniem jest tego realizacja. Ludzie chcieli walki Mayweather-Pacquiao, więc im ją daliśmy. Jeśli chcą walki Mayweather-McGregor, a wygląda na to, że jest zainteresowanie, być może spędzimy nad tym trochę czasu - oświadczył Espinoza.
Mayweather od września przebywa na emeryturze, lecz nie ukrywa, że może niebawem powrócić między liny.
- Od czasu jego przejścia na emeryturę mieliśmy wiele rozmów, ale ostatnio dyskutujemy głównie o promocji. Promuje swoich zawodników i zaplanowaną na 21 maja galę [Lara-Martirosyan], nie wykonywałbym jednak swojej pracy, gdybym od czasu do czasu nie wspomniał o jego karierze. Droczy się z nami, mówi, że może wróci, ale zaraz dodaje, że jest szczęśliwy na emeryturze - powiedział Espinoza.
Radio Rahim, boxingscene.com, http://www.bokser.org/content/2016/05/16/124613/index.jsp
Floyd nie jest rudy.
Mcnugget![]()
To prawda. Nie oglądam tego podcastu ze względu na Schauba, ale ze względu na Cowboya obejrzałem :)cały odcinek polecam. :) o Jonesie bardzo celnie się wypowiadał.
Grubsza sprawa, paciorkowiec wchodzi w gręBiszczak wczoraj zasłabł, jest w szpitalu, nie wiadomo aktualnie co mu jest i tym samym nie zawalczy na FEN 12.
a czmu tymczasowy skoro głównego pasa nie ma w obiegu ? Biszczak wyzdrowieje to zawalczy z wygranym.. chyba że w k1 takie obyczaje...I za Biszczaka, o tymczasowy pas powalczy Wojtek Wierzbicki.
tez tego nie rozumiema czmu tymczasowy skoro głównego pasa nie ma w obiegu ?
Jedyne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to to że ten pas musi mieć na siłe Biszczak.tez tego nie rozumiem
wkoncu ONE CHAMPJedyne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to to że ten pas musi mieć na siłe Biszczak.
O ile dobrze pamiętam pierwsze "wyjazdowe" przygotowania Damiana do walki. Ponadto z powyższego posta można wnioskować, ze znany jest już rywal i termin walki.