Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mi tez się nie ładują a na kompie przeglądamKurdebele sory za spam. Ale czemu mi się nie lądują wrzutki z Twittera na telefonie? Przeglądarka chrome, do wczoraj było wszystko ok...
Kurdebele sory za spam. Ale czemu mi się nie lądują wrzutki z Twittera na telefonie? Przeglądarka chrome, do wczoraj było wszystko ok...
mi tez się nie ładują a na kompie przeglądam
Czyli w najgorszym wypadku zostaną sceeny (foto) a najbardziej straci temat na Cohones... Tanio skóry nie sprzedam (wideo)Coś jest na rzeczy, odkąd Elon przejął to różnie z tym bywa, uciążliwe też przy newsach. Moim zdaniem to odpowiedź na jego nawoływania, że nie będzie tak łatwo "dzielić się" treściami poza X.
Yup. Ostatnio było tak, że w ogóle się nie ładowały wpisy z X, ale może to się zaraz też zmieni.Czyli w najgorszym wypadku zostaną sceeny (foto) a najbardziej straci temat na Cohones... Tanio skóry nie sprzedam (wideo)
Teraz to trzeba kliknąć w starsze TTYup. Ostatnio było tak, że w ogóle się nie ładowały wpisy z X, ale może to się zaraz też zmieni.
Dokładnie tak jak mówisz. Świetna sprawą było to że wyświetlał się podgląd. Teraz w każdy trzeba klikać, a nie kiedy są to tematy które mnie nie interesują.Teraz to trzeba kliknąć w starsze TT
View attachment 86899
Co nie jest zbytnio wygodne jak ktoś wrzuci kilka czy kilkanaście, a nie wiadomo co tam jest, czyli strata czasu bez tego podglądu... bo nawet nie wiadomo czy się już jego oglądało wcześniej jak się nie dało like'a...
A na WhattsApp działa podgląd
View attachment 86901
Jak tak będzie dalej to chyba będziemy musieli robić screeny (foto) a do wideo: screen (podgląd), a później dopiero wklejać link...Dokładnie tak jak mówisz. Świetna sprawą było to że wyświetlał się podgląd. Teraz w każdy trzeba klikać, a nie kiedy są to tematy które mnie nie interesują.
Gdyby coś, ktoś, jakiś pomysł będę wdzięczny
Albo zapisujesz i wrzucasz na YouTube'a, jeśli to jakiś filmik :D właśnie też śmigam w poszukiwaniu ciekawostek, a tu cały czas, że się wpis ładuje.Czyli w najgorszym wypadku zostaną sceeny (foto) a najbardziej straci temat na Cohones... Tanio skóry nie sprzedam (wideo)
Tylko YT może też blokować np. na przemoc, muzykę, czy inne obostrzenia, brak zgody UFC itp. bo TT był w tym temacie mniej wrażliwy. Oby to tylko chwilowo potrwało.Albo zapisujesz i wrzucasz na YouTube'a, jeśli to jakiś filmik :D właśnie też śmigam w poszukiwaniu ciekawostek, a tu cały czas, że się wpis ładuje.
And new! Phil pokonany
Kurdebele sory za spam. Ale czemu mi się nie lądują wrzutki z Twittera na telefonie? Przeglądarka chrome, do wczoraj było wszystko ok...
Elon Mózg znowu coś pozmieniał po stronie Twittera, czekam na aktualizację softu.
Nikt nie widzi to najwyraźniej wina Muska... tylko WhattsApp widzi, czyli miliarderzy sobie, a zwykli szarzy ludzie sobie...
View attachment 86937
Czyli najpierw problemy z TT (X) teraz przegrywa Czarek z Turkiem z Dagestanu, czyli na razie nie za dobra ta Sobota...
Aż takiej władzy to chyba nie maWnioskujesz, że Elon stoi za porażką Oleksiejczuka?
zadyma seana z dpd, macie więcej materiałów?
Anik chyba mówił że mają nagranie i pokażą później :dWidziałem na insta z innej kamery. Sezon mu łokci z góry nadwadzal. Śmiesznie bo jak UFC ich pokazywało to dpp gadał coś do Szona i on się wkurzył i odwrócił do niego po czym kamera zaczęła pokazywać kogoś innego. Ominęli najlepszy moment
Kto w ogóle ich posadził obok siebie??