"Psychotropy, elektrowstrząsy i psychiatryk" - Tomasz Nowicki po wygranej walce na gali Złotów Boxing Night.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gupi. Niech pobiegać idzie albo coś..Piekło na ziemi to kurwa mają nie wiem, bite i torturowane dzieci a nie kurwa chłop z depresją![]()
Ale wiesz ze depresja to normalna jednostka chorobowa, taka fizyczna nie wymysl smutnych ludzi? A ze wiekszosc wymysla sobie piekna wymowke to nie znaczy ze depresja to strasznie kijowa choroba...Piekło na ziemi to kurwa mają nie wiem, bite i torturowane dzieci a nie kurwa chłop z depresją![]()
Wiem, ale to nie jest piekło na ziemiAle wiesz ze depresja to normalna jednostka chorobowa, taka fizyczna nie wymysl smutnych ludzi? A ze wiekszosc wymysla sobie piekna wymowke to nie znaczy ze depresja to strasznie kijowa choroba...
Uwierz mi, że jest, głodne, torturowane dzieci chcą dalej żyć i wstają i coś robią, w prawdziwej depresji nie wstajesz z łóżka, nie wyjdziesz na własne podwórko choćbyś miał bańkę na koncieWiem, ale to nie jest piekło na ziemi
Uwierz mi, że jest, głodne, torturowane dzieci chcą dalej żyć i wstają i coś robią, w prawdziwej depresji nie wstajesz z łóżka, nie wyjdziesz na własne podwórko choćbyś miał bańkę na koncie
Nie zachorujesz, nie zrozumiesz. Nie porównuje tu i współczuję tak samo torturowanym dzieciom jak i ludziom w prawdziwej depresji, nie jakimś udawanym gównieJeżeli leżenie w łóżku jest dla ciebie gorsze od najgorszego bólu fizycznego to nie mamy o czym gadać
Nie zachorujesz, nie zrozumiesz. Nie porównuje tu i współczuję tak samo torturowanym dzieciom jak i ludziom w prawdziwej depresji, nie jakimś udawanym gównie
Miales depreche a nie depresje.Tak się składa ze miałem deprechę i nigdy bym nie nazwał tego piekłem bo prawdziwe cierpienie to jest właśnie na przykład to o czym pisałem. Auschwitz czy coś a nie brak sensu życia![]()
Tak się składa ze miałem deprechę i nigdy bym nie nazwał tego piekłem bo prawdziwe cierpienie to jest właśnie na przykład to o czym pisałem. Auschwitz czy coś a nie brak sensu życia![]()
Takdeprechę to ja miałem jak mnie rzuciła dziewczyna w ósmej klasie
Pskoro miałeś depresję i tak lekceważąco się o niej wypowiadasz to ciekawe przez co przechodziłeś
byłeś hospitalizowany? ciąłeś się? skakałeś z okna? nie jadłeś nic przez wiele dni albo wpierdalałeś niemożliwe ilości?
nie byłeś w stanie wyjść z domu do pracy? wstawałeś z wyra tylko, żeby się odlać lub wysrać a nie myłeś się przez tydzień?
wjebałeś się w długi? etc etc
deprechę to ja miałem jak mnie rzuciła dziewczyna w ósmej klasie
skoro miałeś depresję i tak lekceważąco się o niej wypowiadasz to ciekawe przez co przechodziłeś
byłeś hospitalizowany? ciąłeś się? skakałeś z okna? nie jadłeś nic przez wiele dni albo wpierdalałeś niemożliwe ilości?
nie byłeś w stanie wyjść z domu do pracy? wstawałeś z wyra tylko, żeby się odlać lub wysrać a nie myłeś się przez tydzień?
wjebałeś się w długi? etc etc
Tyle ze to tak nie dziala.Ale się zesralicie… Tak kurwa, miałem okres że tylko leżałem w łóżku i płakałem… . Psychiatrzy, psycholodzy, prochy (i tak wiadomo że to chuja daje). Nawracało to potem kilka razy i tak naprawdę nigdy nie będę już normalnym, szczęśliwym człowiekiem przez zmarnowane lata młodości i wiem co to zjebane życie i depresja.
I dalej nie myśle że to kurwa piekło na ziemi. Piekło na ziemi masz w Auschwitz, albo jak cię obdzierają ze skóry, albo kartel narkotykowy ci obcina twarz maczetą, a ty ciągle żyjesz… . Ja nie wiem kurde czy rozmawiam tu z facetami czy kurwa Julkami z cukierkowym życiem?