Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ktoś twardy psychicznie, nie uciekający w narkotyki
Nie wystarczy, że jesteś fanem ksw?W sumie to chuj wie. Niby powinien zawalczyć w piórkowej bo ten pas zdobył rok temu i nie przystępował do obrony ani razu, ale z drugiej strony w lekkiej jest spora kolejka... Może Conor w piórkowej w obronie, a w lekkiej starcie nurma vs ferguson i zwycięzca wtedy walczy z Królem i chuj.
Prawda jest taka, że on sam sobie zdecyduję co robić i z kim walczyć w następnej walce.
A co to ma do rzeczy ? Bo nie rozumiem aluzji, ten temat kompletnie nie jest z tym związany .Nie wystarczy, że jesteś fanem ksw?
Zapisuję.Conor vs Ferguson lub Numagomedov
Dorzucam Woodley'a :D
Jak ma być cyrk, niech będzie cyrk.
A co to ma do rzeczy ? Bo nie rozumiem aluzji, ten temat kompletnie nie jest z tym związany .
Born i tak się nie stawi, a ja chętnie.Będziemy rozkręcać inby na mój koszt.Conor już przeszedł do historii zdobywając ten 2 pas, teraz powinien sobie stawiać kolejne historyczne wyzwania. Myślę, że wyzwie @michi972 albo @Born2kill
Krzesłowy już wygrał raz i to definitywnie. Tam już wszystko jest wyjaśnione.Conor vs krzesłowy z konferencji.
W UFC z Conorem każdy by chciał zawalczyć ;) Kurwa, fajnie byłoby mieć tą okazję pojechania po angielsku prosto w jego ryj :DBorn i tak się nie stawi, a ja chętnie.Będziemy rozkręcać inby na mój koszt.