Milionyzłotych
BAMMA Flyweight
To by było coś Warszawa albo Kraków znowu. Trzeba chyba zacząć napierać White'a na twitterze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A masz go w znajomych na twitterze? Zajebiście, działaj!To by było coś Warszawa albo Kraków znowu. Trzeba chyba zacząć napierać White'a na twitterze.
A pokładałem w Tobie trollu większe nadzieje. Myślałem, że będzie to trolling oparty na pokazywaniu wszędzie wygranych kuponów I chwaleniu się hajsem. Jednak okazałeś się zwykłym trolskim leszczem. Smuteczek:(To by było coś Warszawa albo Kraków znowu. Trzeba chyba zacząć napierać White'a na twitterze.
+1A pokładałem w Tobie trollu większe nadzieje. Myślałem, że będzie to trolling oparty na pokazywaniu wszędzie wygranych kuponów I chwaleniu się hajsem. Jednak okazałeś się zwykłym trolskim leszczem. Smuteczek:(
A pokładałem w Tobie trollu większe nadzieje. Myślałem, że będzie to trolling oparty na pokazywaniu wszędzie wygranych kuponów I chwaleniu się hajsem. Jednak okazałeś się zwykłym trolskim leszczem. Smuteczek:(
Kolejna brona Asi tylko w poznańskiej Arenie. #infoTelefoniczneTo by było coś Warszawa albo Kraków znowu. Trzeba chyba zacząć napierać White'a na twitterze.
A pan, a pan, apan śśśspiewa wogóle?Byłeś w ogóle w Krakowie