K
kiras
Guest
pokaż to był ruski tokarzpokaż.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pokaż to był ruski tokarzpokaż.
to przez Conora w avatarku.600zł na handicap Chelsea. W ostatniej akcji meczu koleś rucha 3obrońców w tym dziura założona terry'emu i strzela bramkę przez którą przegrywam.
No ja na nim 1200 przejebałem :D I to była największa wtopa. Ale swego czasu grałem razem ze scstunnerem wszystko i na helda i jędrzejczyk była podobna stawka i koniec końców zarobiłem trochę dzięki niemu, te jego stawki były przekonywujące żeby pograć grubiej :DNa koledze Stunnera przejebałem chyba 140 zł ;)
Przegrałem kiedyś tysiąc złotych na Djokovicu. To było na Australian Open parę lat temu. Grał z Hewittem. Dawałem wtedy Novoka -2.5 seta.
Naprawdę - nie przypominam sobie chvjowszego samopoczucia niż tyrając właśnie wtedy w pracy (robiłem w fabryce, przewalałem ciężkie siedziska po 10-20kg) i sprawdzając wynik szybciutko na fonie widziałem wtedy wynik trwającego meczu 1:1 ... Myślałem, że mnie kurwica strzeli i krew zaleje. On był wtedy w takiej formie, że nie miał prawa stracić seta z graczem pokroju Hewitta... ale stracił. I ja straciłem kafla zarabiajac wtedy przez miesiąc o 300 tylko więcej niż ta kwota.
Od tamtego momentu jestem na swoim odwyku.
Mendes sie podlozyl, tym bardziej boli...40 pln na Mendesa poszło. Bym wiedział to za te 4 dyszki inaczej bym swoje życie poprowadził.
liczysz na to mały chujku :D na Cipku 2 patyki w dupe (jeden z gorszych betów życia imo) ale rzuciłem 900 na Aziza i jestem 400 w dupe więc godzina mniej z dobrą dziwką.@kiras koniec z graniem u buka?
Dzid\siaj na Hokeju sie odbilem kilka stówek jak zawsze na hokeju (bez nhl)
dawaj kupon, chłopaku.Dzid\siaj na Hokeju sie odbilem kilka stówek jak zawsze na hokeju (bez nhl)
W co tyle wpierdoliłeś bogaczu??7 tys zl
grasz nadal czy koniec? w ogolnym rozrachunku udalo sie wyjsc na plus przy takich stawkach?Milwaukee Bucks - Chicago Bulls poprzedni sezon nba play offy , dalem handikap +3,5 kosza na wygrana Bucks , a mecz skonczyl sie jak pamietam wygrana Chicago roznica 40 punktow czy cos : )
i raz jeszcze w tenisa 6 kola na jedno zdarzenie mi nie weszlo .
Stare czasy jak sie gralo ,,nalogowo''