Roshi Roshi Sep 23, 2024 #2 Ajtuj z Arkiem Wrzoskiem po czym jego spuchnieta bania odbiła się niczym pilka od maty...
Roshi Roshi Sep 23, 2024 #5 Zawsze wracam do wejścia Prochazki przy bębnach do walki z Reyesem... Wiadomo jak się skończyła
Patrosixxx UFC Welterweight Sep 23, 2024 #7 Siwy25_1 said: KAMIL WALUŚ Click to expand... Do tej samej nuty co Overeem
F Francis Mumbutu Maximum FC Lightweight Sep 23, 2024 #11 A tak na poważnie, to oglądając gale k-1 zawsze lubiłem wejścia Gago Drago do Marii Scootera
Ś Średniej wielkości znawca ONE FC Flyweight Sep 24, 2024 #14 Nie mogę znaleźć wejścia Krazy Horsa na Rizin, ale pamiętam, że oglądałem to na żywo i nie mogłem uwierzyć.
Nie mogę znaleźć wejścia Krazy Horsa na Rizin, ale pamiętam, że oglądałem to na żywo i nie mogłem uwierzyć.
konto_zablokowane ONE FC Featherweight Nov 1, 2024 #22 Dla mnie absolutnym numerem 1 jest atmosfera z wyjścia Tilla gdy publiczność śpiewa „Sweet Caroline” W podobnym tonie kibice odnoszą się do atmosfery The Korean Zombie (walka z Hollowayem) Jeśli chodzi o show to mi w pamięci zapadł Genki Sudo i zawsze jakiś taneczny performance Ortega i maski do walki z Volkanowskim Czy Mark Hunt i Nowozelandzka Haka Jeszcze był ten Te Huna co wychodził jako Faceci w czerni ^^ Muzycznie byłoby tego sporo, ale wrzucę ananaska Perry’ego, gdy wychodził do „Halo”
Dla mnie absolutnym numerem 1 jest atmosfera z wyjścia Tilla gdy publiczność śpiewa „Sweet Caroline” W podobnym tonie kibice odnoszą się do atmosfery The Korean Zombie (walka z Hollowayem) Jeśli chodzi o show to mi w pamięci zapadł Genki Sudo i zawsze jakiś taneczny performance Ortega i maski do walki z Volkanowskim Czy Mark Hunt i Nowozelandzka Haka Jeszcze był ten Te Huna co wychodził jako Faceci w czerni ^^ Muzycznie byłoby tego sporo, ale wrzucę ananaska Perry’ego, gdy wychodził do „Halo”
Notorious Legacy FC Light Heavyweight Nov 11, 2024 #24 yonigga said: Click to expand... Najlepsze wejście jakie widziałem, Mayhem to był dobry wariat