Najlepsze walki w historii MMA !

dulce

Oplot Challenge
Middleweight
https://www.youtube.com/watch?v=zpRcJ8rCDAA

Lubie ten pojedynek z tego powodu że Machida jest takim poukładanym , nie ulegającym złej krwi zawodnikiem. Można nawet pokusić się o określenie- lalusia. To jest doskonałe w jaki sposób upokorzył- co nie było jego intencją , wyłącznie miara umiejętności- zbira. Oczywiście Thiago to nie ortodoksyjny zbir bo i uczył sie MMA i jego przeszłość była jaka była Musiał sie ten pedofilski cień położyć i złożyć się na to że Thiago czerpie radość z zadawania upokorzenia innym co widać wyraźnie w jego walkach. Oczywiście nic nie jest białe i czarne ale to że pseudo lalusiowaty Dragon robi co chce z tym złym jest atrakcyjne. To dobry pojedynek słowem podsumowania.

pem1990

ONE FC
Welterweight
Weź Chmura go wywal bo sobie jaja z ciebie robi. Teraz pisze że Thiago był pefofilem.

Masta

Vale Tudo
Open
Do tego nazywa Machide lalusiem... Który laluś pije mocz swojego starego? Bicz plz.

baju

Vale Tudo
Championship
Cohones
MMARocks
chyba raczej chodzilo mu o to, ze Thiago byl molestowany - nic mi o tym nie wiadomo.

pewnie to bedzie dziwne, ale jestem w stanie pojac o co gosciowi chodzi - grzeczny, poukladany Lyoto ktory nigdy nikomu nie wadzil zrobil cooooo tylko chcial z wielkim bully i badboyem jakim jest Thiago. scenariusz z Karate Kid, wypisz wymaluj, lol.

Melvin jaki roid rage, haha, o chuj. :D

dulce

Oplot Challenge
Middleweight
Ale beka, żyłem w przeświadczeniu,że w udziale Thiago jest ta łzawa historyjka o byciu ofiarą molestowania w dzieciństwie. No dokładnie- chodzi o taki streotypowy bój białego charakteru z czarnym. Postać Dragona jest prawie wprost wyjeta z filmu o szlachetnym karatece, który stawia czoła bandzie opryszków.

gLt

Brutaal
Bantamweight
Frye vs Takayama

Bedorf vs Thompson

Hunt vs Bigfoot

Melendez vs Sanchez

Materla vs Grove

herrflick

M-1 Global
Heavyweight
http://v.youku.com/v_show/id_XNDkxMDg0NzAw.html