G
Guest
Guest
Macie jakieś swoje ulubione źródła informacji nt lig zagranicznych, turniejów międzynarodowych etc? Ostatnio miałem w RSS serwis onetu ale pojawia się tam masa syfu - jakieś informacji o anonimowych piłkarzach, waznych plotek transferowych wcale albo spóźnione o kilka dni, do tego nic nie mówiące tytuły, strzałki Gmocha etc. Teraz przestawiłem się na profil na twitterze @DeadlineDayLive czyli transfery mam załatwione (ale po angielsku) i do tego @OleMagazyn (informacje nt lig hiszpańskich po polsku, dzisiaj na to trafiłem). I zdaje się że brakuje mi teraz zwykłych newsów nt wydarzeń z lig zagranicznych oprócz hiszpańskiej. Macie coś? Najlepiej na twitterze żeby nie latać w różne miejsca. Chyba że macie jeszcze coś lepszego niż to co podałem, tyle że po polsku.
PS. Większość znanych serwisów polskich o piłce albo nie ma RSS-ów, albo są chujowo zrobione, albo na profilach społecznościowych podają mało informacji. Eurofutbol.pl na twitterze dość ciekawy ale tam znowu mają za dużo informacji na temat transferów nołnejmów.
PS. Większość znanych serwisów polskich o piłce albo nie ma RSS-ów, albo są chujowo zrobione, albo na profilach społecznościowych podają mało informacji. Eurofutbol.pl na twitterze dość ciekawy ale tam znowu mają za dużo informacji na temat transferów nołnejmów.