Ostatnio wiele kontrowersji pojawia się podczas pojawiania się rankingu najlepszych zawodników MMA bez podziału na kategorie wagowe. Jak wiadomo każdy ma swojego faworyta i napewno nie każdemu można w logiczny sposób wytłumaczyć,że zwycięstwa zawodnika X mają większe znaczenie od zawodnika Y. Żeby na stronie zrobiło się ciekawiej proponuję stworzyć ranking najlepszych zawodników wszechczasów bez podziału na kategorie. Prosiłbym każdą osobę zainteresowaną tym postem o przedstawienie swojej propozycji.Moje typy: 1.Fedor Emelianenko 2.Anderson Silva 3.Jon Jones 4.Royce Gracie 5.Georges St.Pierre
Jakby na potwierdzenia naszych słów. Słucham sobie na YT Jelonka, piosenka się kończy a tam propozycje innych klipów: Same Jelonki +
1. George St Pierre, 2. Anderson Silva, 3. Kamil Bazelak, 4. Cain Velasquez, 5. Sean Mccorkle, 6. Przemysław Saleta, 7. Paweł Słowiński, 8. Bonus BGC, 9. Benson Henderson, 10. Chris Weidman.
VaeVictis, Jak to, oczywiscie Bonus ostatni raz walczył dawno temu w krainie norweskich trolli , a Słowiński miesiac temu stoczył walkę na KSW, dobrze kopał więc mu się należy! EDIT - i już nie ma postu, do któego się odnosiłem O,O
Mahmed Khalidow, Ten murzyn który rozjebał Materle, Pudzian, Błachowicz Wypisuję tych ćwiczących KSW, tego MMA całego nie oglądam bo po angielsku.
Chael Sonnen, a oprócz niego to -Fiodor Jemieljanienko -Anderson Silva -Georges St. Pierre -Randy Couture -BJ Penn -Antonio Hodrigo Nogueira -Hoyce Gracie -Dan Henderson -Mauhicio Hua Mogłem kogoś jeszcze pominąć. Kolejność losowa.