HeyPussyRUstillThere
UFC Middleweight
Robert Burneika, Popek, Ben Rothwell, gość z tatuażem "ave różal".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dodalbym rowniez Bonusa BGC.Robert Burneika, Popek, Ben Rothwell, gość z tatuażem "ave różal".
Wiedziałem, że o kimś zapomniałem...Dodalbym rowniez Bonusa BGC.
Żorż to i poza klatką jest ogarnięty.
Miewał swoje kryzysy w ogarnięciuŻorż to i poza klatką jest ogarnięty.
Coś tam u Rogana wspominał, musiała niezła bomba być :)Miewał swoje kryzysy w ogarnięciu
![]()
Pudzian?
Tak bardziej z ciekawości zapytam, Alfa nie można traktować jako zawodnika MMA, czy on bardziej nie chce się tak nazywać? Wiem, że jego główną domeną jest grappling, ale w sumie wydaje mi się, że słyszałem o walkach w MMA(mówię tutaj o walkach parter+stójka) Glabusa. Może się mylę.Może nie zawodnik mma ale z naszego podwórka to Maciej "Alf" Glabus jest bardzo inteligentny.
Nie powiem Ci bo nie mam pojęcia.Tak bardziej z ciekawości zapytam, Alfa nie można traktować jako zawodnika MMA, czy on bardziej nie chce się tak nazywać? Wiem, że jego główną domeną jest grappling, ale w sumie wydaje mi się, że słyszałem o walkach w MMA(mówię tutaj o walkach parter+stójka) Glabusa. Może się mylę.
Szkoda, ogólnie właśnie wydaje się w porządku gość, ale tak trochę oprócz pojawiania się na galach to o nim nie słychać. W dodatku dość utytułowany, więc takich ludzi by się posłuchało więcej.Nie powiem Ci bo nie mam pojęcia.
wystarczy spojrzeć na jego twarz.popek z firmy.
WeidmanDaniel Cormier, Krzysiek Weidman, a z zawodników z nad Wisły...Marcin Held i Tomek Drwal