Milionyzłotych
BAMMA Flyweight
Dla mnie chyba Janisz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
No straszny jest, zerowe pojecie o bjj , nic sie nie dzieje ten drze tego ryja. Same jego teksty to jest mega zenada sluchac sie tego nie da.Oglądając walkę Bispinga ze Spiderem myślałem, że zaraz się spuszczą. To jaką stronniczoscią operują Ci panowie i sam ich komentarz sprawia, że człowiek chce ich wyciszyć...
My z @pelex piszemy o komentatorach z ESC a ty go cytujesz i piszesz o Orange.No straszny jest, zerowe pojecie o bjj , nic sie nie dzieje ten drze tego ryja. Same jego teksty to jest mega zenada sluchac sie tego nie da.
Ogladalem raz moze dwa na orange sport z gal ufc musialem odrazu przelaczyc na bt sport
Myslalem ze tez tam komentujeMy z @pelex piszemy o komentatorach z ESC a ty go cytujesz i piszesz o Orange.
Dej pan spokój.
Ale co ty masz do Rogana i Goldberga?Widać, że nie oglądałeś UFC na ESC.
Owszem, ale czy jego liczyć w ogóle?Bo imo powinniśmy robić o tych, którzy to robią regularnie i zawodowowyscie Blachowicza nie slyszeli to nie wiecie nic o fatalnym komentarzu...
z Mirasa mozna sie chociaz posmiac
To żeś mądrze powiedział.Dajcie spokój Panu Janiszowi,komentował walki na Polsacie Sport jak 75% z was drodzy forumowicze w tym ja nie wiedzieliśmy co to mma więc stulcie pyski a jak za dużo czasu macie to wypierdalać do książek.
j&j numerem jeden w Polsce i tyle w temacie a wpadki zdarzają sie każdemu
dokładnie, jako jeden z pierwszy dziennikarzy (a może i pierwszy) w Polsce uważał MMA za sport, a nie mordobicie w klatce.Dajcie spokój Panu Janiszowi,komentował walki na Polsacie Sport jak 75% z was drodzy forumowicze w tym ja nie wiedzieliśmy co to mma więc stulcie pyski a jak za dużo czasu macie to wypierdalać do książek.
Ok ale to nie zmienia faktu ze ma marne pojecie o bjj, zawodnikach i angielskim. Czasem drze sie jakby mial byc koniec walki a nic sie nie dzieje ogolnie wali jakimis dziwnymi cebulackimi tekstami, tego sie sluchac nie da.Dajcie spokój Panu Janiszowi,komentował walki na Polsacie Sport jak 75% z was drodzy forumowicze w tym ja nie wiedzieliśmy co to mma więc stulcie pyski a jak za dużo czasu macie to wypierdalać do książek.
Nigdy nie zapomnę Jego "Kończ to! Kończ to, Gamer! Już teraz, w drugiej rundzie!", podczas KSW w Londynie.Głównie Juras komentuje tak, że słychać kto jest jego kolegą i komu kibicuje w walce.
Zaproponujcie kogoś lepszego. Dobrze że komentarze w necie pozostają komentarzami w necie.