Komentator Internetu
PRIDE FC Welterweight
Jak wyżej jak to waszym zdaniem wygląda? W mojej opinii może nie największy ale spory to Borys Mańkowski przed przejściem do Czerwonego Smoka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co wybrał? Jest czippendelsem?Michał Bobrowski. Gość mógł na lata rządzić w polskiej średniej, dojść do UFC... niestety wybrał trochę inny sposób zarobku niż sport
Jakie miasto trzeba omijać ? Będzie skakał z okna jak Mops?Mateusz Kalinarczyk, pewnie mało kto pamięta tego naszego czarnego brata. Z jego genetyką, zapasami i dynamiką mógł zostać naprawdę potężnym zawodnikiem. Wybrał gangsterkę.
Zorganizowana grupa przestępczaCo wybrał? Jest czippendelsem?
Jakie miasto ?Zorganizowana grupa przestępcza
Kurde on wyglonda jak z filmu o bronksie . Prawdziwy czekoladowy dzentelmen z gnatem . Jol madafakaZorganizowana grupa przestępcza
Dzierżoniów i okolicaJ
Jakie miasto ?
Dostał już wyrok jakiś? Bo zatrzymali go w listopadzie w 2019.Dzierżoniów i okolica
Tego nie wiemDostał już wyrok jakiś? Bo zatrzymali go w listopadzie w 2019.
Jskie
Jakie miasto trzeba omijać ? Będzie skakał z okna jak Mops?
Kiedyś Poznań, obecnie nie wiem gdzie lata. Może znowu pierdzi w pasiaki, nie wiem.O
Kurde on wyglonda jak z filmu o bronksie . Prawdziwy czekoladowy dzentelmen z gnatem . Jol madafaka
wyglonda
Wolny knur z plockaIzu Ugonoh
Mariusz pudzianowski
płocki król wojny
Cieszy mnie za zauwarzasz moje błendy