Jeśli chcecie to mogę wrzucać to na jakiś serwer np. hostuje bądź Youtube. Planuje nagrać jutro o 21:30 UFC bez tajemnic: Rich Franklin. Gale Bokserskie itp. Jak będe w dobrym nastroju to i gale UFC. Jeśli chcecie abym wrzucał, to poprostu napiszcie tak. Najlepiej napiszcie listę życzeń np. jakby Tidzej występował w OSI to takie coś też mogę nagrać. Pzdr
Ładnie by bylo jakbys wrzucal np: na wrzute albo na vimeo (bo tam nie zbanuja) walki UFC z undercardow, bo nie zawsze mi sie chce sciagac(slabe lacze), a ostatnio sa, na naprawde wysokim poziomie. Mysle, ze wiele osob by na tym skorzystalo, a zazwyczaj walki wrzucane sa z jakosca ze streama, a nie kazdy lubi ogladac jak sie 2 piksele bija :)
Wolak vs. Rodriguez na 85 % będzie nagrane. UFC 133 undercard + główna będzie nagrana. Nie rozumiem o co ci PawelSzymon chodzi.
A tak z ciekawości UFC będziesz nagrywał z Orange sportu? Zgadzam się vimeo będzie dobrym rozwiązaniem ;)
mam TP rowniez na jednym TV, na drugim Cyfrowy Polsat, to rejestrować się na tym vimeo czy nie warto?
EDIT: A wiadomo jak z dailymotion? Też usuwają? Jakby nic nie pozostało to można ewentualinie na jakieś rapidshare czy inne tego typu.
http://peb.pl/scena-internetowa/497896-strony-podobne-do-youtube-ale-bez.html wybierz jakieś z tej strony
a jakby wrzucac na taki youtube bez nazwy, ewentualnie inna nazwa filmu, i link wrzucac do specjalnego tematu, watpie zeby ufc to znalazlo
Można wrzucać filmy na youtube jako "niepubliczne" wtedy dostęp do neich mają tylko osoby dysponujące bezpośrednim linkiem, a więc w tym przypadku użytkownicy cohones :)
Stary, pare minut, ew . godzin takie cuś by Ci sie utrzymało...może. Przecież jest tam jakaś administracja YT, która patrzy co jest wrzucane. Ale próbuj, ja jestem na tak! A tak w ogóle to czemu nie lepiej wrzucić na fileserve lub coś w tym stylu (bez nazwy oczywiście, bo nawet cxzasem tam macki zuffa sięgają , choć duuużo rzadziej) - ja np chetnie z Orange sport bym sobie taką galę ściagał , tylko musiałbyc to zarzucać zaraz na drugi dzień, bo dłuzej bym raczej nie czekał.
do marca na yt była walka Lesnara z cainem ,była chyba podpisana B vs C ,więc mogło by się to utrzymać ,ale nie na stałe