na MMA A 3 Koksu ma ponoć dostac jakąś postać z holywood :) nie wiem czy jest sens organizować walkę Koksa z Mirkiem,bo mogło by to zepsuć złote jajko :)
Yagiel postać z Holywood ? Może Randy ? :-) A tak serio to walka Mirka z Koksem nie ma żadnego sensu, ale z jednym z tego wywiadu sie zgadzam, mianowicie że ludzie powinni dla przykładu zobaczyć jak normalny, nawet mniejszy ZAWODNIK MMA walczyłby z dajmy na to Koksem
Jezu Mirek ale z Ciebie kozak i killer - normalnie nie bałes sie wyzwac na pojedynek takiego wielkiego koksa. No na serio gdybyś go pokonał w walce to wszyscy by Cie podziwiali. Zwłaszcza, że widac było na walce z Najmanem że Koks to podręcznikowy przykład fightera szkolonego przez Coutura -własnie jak oglądałem ta walke to tak się zastanawiałem kogo mi ten koksu przypomina stylem i sposobem poruszania się. No a teraz już wiem. Dzięki Mirek jesteś wielki. Szanuję cię jako sportowca , trenera, człowieka ale gdybys złamał mu specjalnie ręke lub nogę to juz wogóle bym Cię zlajkował na fejsie. :-)
Myślę, że Damian Grabowski a tym bardziej Randy czułby się urażony gdyby usłyszał, że Koksu naśladuje styl Couture'a :D
Bardzo ciężko się słucha Oknińskiego. Nawet Razora delikatnie zbiło z tropu w kilku momentach.
Przy wypowiedziach Mirka wywiady Pudziana po angielsku są miodem dla uszu.
To nie byłoby dobre posunięcie ze strony MMAA gdyby chcieli coś takiego zrobić i zestawić Koksa z Mirkiem. Cholewa na początek potrzebuje zawodnika typu Robert, który przyciągnie zwoją osobą szerszą publiczność a Okniński poskładałby Koksa w parę sekund.
Gdyby Mirek był taki mocny to już dawno by gdzieś walczył i to z powodzeniem, a póki co ma jedną jedyną walke zawodową :-) skromność to chyba jego najlepsza cecha :-) ciągle tylko mówi jaki on to jest dobry, zresztą już chciał się bić z Pudzianem, Koksem i nie zdziwie się jak niedługo będzie wjazd na Najmana.
"ludzie powinni dla przykładu zobaczyć jak normalny, nawet mniejszy ZAWODNIK MMA walczyłby z dajmy na to Koksem"
Maciej Górski vs Koksu:)?
Co do P.Oknińskiego...szczerze mówiąc nie chciałbym trenować u kogoś kto ma taki zasób słów. Zdecydowanie wolałbym trenować u kogoś pokroju Damiana Grabowskiego i mogę tu pogratulować jego adeptom.
Nie sztuką się napizgać koksem, ale też sztuką jednak jest być sportowcem, aktywnym i wyglądać jak podopieczny pana M.O. czyli M.N.
A później ludzie dziwią się czemu Mirek jest uważany za buraka... Który szanujący się trener, idzie do szatni przeciwnika swojego zawodnika i mówi mu, że może go poskładać za darmo w 30 sekund:-)
Dzisiaj o 18 jest audycja Radio Koksu, spodziewam się, że odniosą się do tego jak i do innych spraw związanych z walką Burneiki na MMA Attack. Można będzie obczaić to na radiokoksu.pl
"Jutrzejszą konferencję prasową przed galą KSW 19, która odbędzie się podczas Dnia z KSW na Bemowie będzie można oglądać na żywo na www.konfrontacja.com. Początek o godzinie 18.";-) info z głównej z wczoraj.
A mogl sobie trenowac u Coutura, a Najman u Jacksona. Jak to mówią "z gówna diamentu nie zrobisz" no chyba żeś makgajwer.
Osobiście nie chce już oglądać w klatce ani jednego, ani drugiego. A Mirek jak to Mirek, jak go słucham to mam wrażenie, że jest prekursorem mma, najlepszym promotorem, najlepszym doradcą mmaa i ksw i ogolnie przekozakiem • trenerem od wszystkiego, łamie nogi, skręca karki WOW!
haha, robią konkurencję Burneice; teraz mam problem, co oglądać ;)
Ps. Gdzie są teraz ci wszyscy obrońcy Oknińskiego? Jak w jednym z wątków stwierdziłem, że to burak, to podniosło się takie larum, że nie wiem co... Jak można przed walką grozić przeciwnikowi swojego podopiecznego? Nie ogarniam...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.