Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Uff przebrnąłem
#taktyczny
Mahon przyjacielu, dobra beka ;)
Myślisz, że koledzy w podstawówce pokazują już sobie Twoje filmiki?A jak, wiadomo.
Myślisz, że koledzy w podstawówce pokazują już sobie Twoje filmiki?
A na czym Ci zależy?Jakoś mi na tym nie zależy.
A na czym Ci zależy?
A na czym?Na pewno nie na tym.
A na czym?
Oj tam. Jak kłóciłeś się z folksdojczmi, to nawet się pośmiałem trochę :DNiczym. Czysta beka, ok Was ten humor nie śmieszy.
Jest jedno wyjście = nie oglądaj.
Mnie przekonał ten plakat.Dobra, zrobiłem plakat.
To jak to jest. Złożyłeś papiery czy idziesz na szkółkę ? Bo od jednego do drugiego dłuuuuga droga. Nie boisz się że te pojebane filmiki trafią kiedyś do przełożonych ? To zamierzasz rozwijać kanał i pracować w Policji ? Myślę że takich stróżów prawa nam trzeba !Złożyłem papiery do Polciji i na luzie. Ide na szkółkę :)
Born2kill (240-0)Dobra, zrobiłem plakat.
To jak to jest. Złożyłeś papiery czy idziesz na szkółkę ? Bo od jednego do drugiego dłuuuuga droga. Nie boisz się że te pojebane filmiki trafią kiedyś do przełożonych ? To zamierzasz rozwijać kanał i pracować w Policji ? Myślę że takich stróżów prawa nam trzeba !
Panie ja wiem co trza zrobić, pytam się na którym etapie już jesteś.Aby dostać się na szkółkę musisz złożyć papiery, zdać testy psychologiczne, sprawnościowe.
Aby dostać się na szkółkę musisz złożyć papiery, zdać testy psychologiczne, sprawnościowe. Idę na szkółke do Słupska.
Przecież upierdoli pierwszy psychologiczny test.Mahonku jak zostaniesz policmajstrem to pamiętaj że ja zawsze cie broniłem.
Jestem przekonany, że on ma już papiery do szkoły. Takich tam nie brakuje.Przecież upierdoli pierwszy psychologiczny test.
Ps
Fajny avatar
Przecież upierdoli pierwszy psychologiczny test.
Ps
Fajny avatar
Ty się nie obawiasz, że w końcu Cię ktoś znajdzie i porządnie... okrzyczy?Już zaliczone testy.
Jeśli tak było to skutecznie wymazałem to z pamięci