Witajcie W tym nowym dziale poświęconym naszemu sklepowi www.mmaniak.pl będziemy umieszczać informacje o nowościach, recenzje produktów informacje o konkursach itp. Wszystko co związane z działalnością naszej firmy. Temat powstał aby nie zaśmiecać forum i w jednym miejscu skupić wszystkie informacje odnośnie naszej działalności. Pzdr
a ja bym chciał się zapytać czy jest możliwość sprowadzenia bluzy Venum brazilian fighters czarnej w rozmiarze S?
A ja bym się chciał zapytać czy w niedalekiej przyszłości będą u was dostępne rękawice UFC turniejowe?
Ja bym chwycił coś z RVCA a dokładnie koszulke Vitora Belforta,nawet ze 2,moglibyscie juz sciągnąc,pytałem sie rok temu i nadal niema,BJ Penna też jest niezła ale juz mam,poluje i poluje i chyba bez zamówienia z UK sie nie obejdzie u nas kraj 3 swiata
to ja też. Dalibyście radę sprowadzić spodenki takie z szachownicą jak mial Cro Cop ? takie z szachownicą na jednej nogawce tylko jak mam być szczegółowy w opisie
Uprzejmie informujemy, że rabat to stolica Maroka ...:-) A tak na poważnie to przekonaliście Nas. Tylko do jutra (czyli do czwartku) do północy użytkownicy forum cohones mają u Nas w sklepie 10% zniżki na artykuły nieprzecenione oraz 5% zniżki na artykuły przecenione. Wystarczy podczas składania zamówiania w uwagach wpisać "Cohones zniżka". Pamiętajcie zniżka obowiązywać będzie tylko do jutra do godz. 24.00. Jeśli zapomnieliście adresu to zakupy można robić na www.mmaniak.pl. Co do powyższych pytań o towar to RVCA to obecnie długa historia i sprowadzenie jej do Polski po w miarę normalnych cenach graniczy z cudem. Rękawice UFC być może się pojawią się na jesieni. Co do bluzy Venuma to będziemy ją mieli jednak proszę w tej sprawie o kontakt na maila sklep@mmaniak.pl to zarezerwują ja w najbliższej dostawie. Pzdr
Co do spodenek Cro Copa z szachownicą to żadna firma z którą wspólpracujemy nie produkuje takowych. Hayabusa wypuściłą jakiś czas temu spodenki dla Igora Pokrajaca z chorwacką szachownicą. Na razie nie ma ich w sprzedaży na Europę. Jeśli będą to zamówimy na próbę.
Koszulki Shoguna z ostatniej gali będziemy mieli gdy będą w sprzedaży. Na razie nie ma ich jeszcze w sprzedaży europejskiej.