http://mmaffun.blogspot.com/2013/03/mma-funny-compilation-201303.html Kolejny odcinek "MMA na wesoło". Kompilacja wydarzeń z marca. Zapraszam do komentowania oraz do obserwowania strony (możliwości jest wiele: blog, facebook, twitter). Nic tak nie zachęca do dalszej pracy jak świadomość tego, że ktoś ją ogląda ;) Pozdrawiam
Nie obejrzałem do końca, ale Wanderlei z podkładem Gunthera rozłożył mnie na łopatki ! :-) E: obejrzane, niektóre takie sobie , ale wiadomo że nie da się zrobić by wszystkie ryły banię. Plus za Walusia i Reema, zabrakło mi płaczącego Mizugakiego, z jakims podkładem np. Whithey Houston, to aż się prosiło o przeróbkę
Blog jest fajny i dobra kompilacja. Na koniec po wzniesionych rękach Walusia pasowałby leżący Overeem :-)
Naprawde, bardzo dobre. Tak jak pisałem, przy poprzednim filmiku, na twoim miejscu zrezygnowałbym z obrazków, a zajął, się tylko tymi filmikami, bo wychodzi Ci to o niebo lepiej:-) PS. Przyczepie, się tylko do nieusuniętego tła w ciasteczku. Zapisaleś chyba w jpg'u:-)
Waluś rozwalił :D ogólnie nieźle ci to wyszło troche bym powycinał ale i tak efekt końcowy jest spoko
bardzo fajna kompilacja, walus rozwalil system, jakos mnie tez rozsmieszył ten "plaskacz" od kogos z widowni na twarz Hendriksa heh. duży plus że ograniczyłes długosć przerywników, bo wczesniej były troche za długie.
brawo, dobrze sie oglada. w sumie nie tyle co xeroboy, a znalazl sobie idola na ktorego bardzo mocno 'patrzy', dla mnie to nic zlego, jesli bedzie choc w 1/7 tak dobry kiedykolwiek jak Ali to spoko. :)
Tak na serio to po kilku sekundach sobie odpuściłem, bo jest zwyczajnie kiepsko zmontowane. Nie rozumiem po co nowy temat, takie coś to do skóry.