Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dlaczego? Bo o Trynkiewiczu Kawulski nie nagra cukierkowej historii i sztywnym chłopaku?Stanoskiego pojebało z tymi porównaniami Pruszkowa do trynkiewicza, zdecydowanie wolałbym stać po stronie pruszkowa.
Najlepszy kajman jak na konferencji gadka że to prawdziwy wlodarz a nie słup jak kasjo, a następnego dnia rura zmiękła i się okazało że to w sumie gorzej jak słup, bo wypożyczyli jego wizerunek na rok
dlaczego? Bo o Trynkiewiczu Kawulski nie nagra cukierkowej historii i sztywnym chłopaku?
Ofiary to silniejsi czy słabsi?
Oni okradli kolumbijski kartel narkotykowy? A może nowojorską mafię?
A może włamali się do banku/wielkiej korporacji i zaczeli szantażować?
A nie restauratora okradli, jakimś nastolatkom sprzedawali brudny towar, a jak rozmawiali z Kolumbijczykami to jeden z zarządu był zakładnikiem i gdyby kasa nie doszła to odesłali by go w kawałkach: oj jacy wielcy, oj jakie King Kongi geniusze zła, oj, oj...
Już o twórcy Amber Gold szybciej można cukierkowo opowiadać, bo tam chodziło o przebiegłość, a nie przemoc...
legendarny tekst: w niektórych branżach przestępcy dzielą się na tych, którzy są ścigani przez państwo i na tych, których policja chroniDokładnie. To czerstwe chamy którzy używali tylko siły i to najlepiej w przewadze.
Gdy ‚zaczęli’ (ktoś im podpowiedział i ich wyruchał) legalizować pieniądze to zaraz trafiali do puszki i nie mieli nawet na kaucje. Przez to dogadywali się z psiarnią, sztywniutko.
Gala musi się odbyć, nawet jakby mieli ją zrobić na sali gimnastycznej!
dlaczego? Bo o Trynkiewiczu Kawulski nie nagra cukierkowej historii i sztywnym chłopaku?
Ofiary to silniejsi czy słabsi?
Oni okradli kolumbijski kartel narkotykowy? A może nowojorską mafię?
A może włamali się do banku/wielkiej korporacji i zaczeli szantażować?
A nie restauratora okradli, jakimś nastolatkom sprzedawali brudny towar, a jak rozmawiali z Kolumbijczykami to jeden z zarządu był zakładnikiem i gdyby kasa nie doszła to odesłali by go w kawałkach: oj jacy wielcy, oj jakie King Kongi geniusze zła, oj, oj...
Już o twórcy Amber Gold szybciej można cukierkowo opowiadać, bo tam chodziło o przebiegłość, a nie przemoc...
BTW w tym serialu Gomorra było to trochę inaczej przedstawione: jak nagle ofiarami stają się kompletnie przypadkowi ludzie, nie związani z tym światem...
Nawet ebe ebe usunął skrót z konferencji
Hej jestem Juras dzwonie do ciebie, nie mam czasu rozmawiaćTo po co do chuja pana marnujesz mój czas próbą podjęcia dyskusji w temacie w którym dyskusji nie ma? Bo wydaje mi się że wszystko ci wyjaśniłem ?
Hej jestem Juras dzwonie do ciebie, nie mam czasu rozmawiać
ale ty do mnie dzwonisz
ej na chuj marnujesz czas
Uwielbiam ludzi odpisujących, że nie mają czasu odpisać: Łukasz Jurkowski witamy na forum po kilku latach nieobecności. Patologia z WCA: witam.
Dziecko: idź po zdjęcie Różala. Spytaj się go o przeszłość, obejrz sobie odcinek Wojewódzkiego kiedy Różal był razem z Chyrą i opowiadali o filmie Dług. Zobacz jak fajnie Różal się uśmiechał i co mówił o tego typu informacjach :)
TVN Player nie mam opłaconego to linku nie dam...
Panie Jurasie: mam nadzieje, że po walce z Pudzianem wszystko OK. Proszę dalej bronić bandytów. WCA, git, grypsowanie na wolności. Pozdrawiam.Ty wiesz że moja rozmowa z tobą to jak próba wytłumaczenia przedszkolakowi fizyki kwantowej, co właśnie w tym poście dobitnie pokazałeś?
Piszesz o czymś o czym nie pisałem powtarzając się, wtracasz w to wszystko wojewódzkiego, jakieś playery długi, kurwa różala, zgaś ten internet tłumoku i wyjdź na ulice bo na prawdę, szkoda na ciebie strzępić ryja.
Nie wiem jak mam ci to dobitniej wyjaśnić. Założę się że jesteś jakimś nerdem od teorii spiskowych, gówno o życiu wiesz a zdanie na temat wielu tematów, w zasadzie na każdy temat przejmujesz od kogoś, jesteś owcą stary, ja jestem wilkiem, ta konwersacja nie ma sensu, rozumiesz?
I co, odpiszesz mi zaraz że Rozal że owca że mięso i że wojewódzki? Bicz plis.
I nie wiem skąd ty tutaj wziąłeś Jurasa, ale to ty do mnie zadzwoniłeś cytując mój post, który pisałem w powietrze, wiec sam siebie wyjasniłeś, finito.
Tą organizację trzeba już zamknąć, nic z tego nie będzie. Ale mam pomysł na taką w kórej Marcin bije się z kobietami. Tylko kto będzie bossem?
najman rozwalił swoją własna federacje ale tam chyba od jakiegoś czasu nie było dobrze skoro sam musiał się bić by sprzedaż ppv się zgadzała.Tą organizację trzeba już zamknąć, nic z tego nie będzie. Ale mam pomysł na taką w kórej Marcin bije się z kobietami. Tylko kto będzie bossem?
Cóż za kurwisko
Najman to jest dno, jak pukasz od spodu, to pukasz Najmana.Kiedy myślisz że osiągnąłeś dno, Najman puka od spodu
Tylko kto by chciał pukać Najmana?Najman to jest dno, jak pukasz od spodu, to pukasz Najmana.