Marcin Różalski w pierwszym odcinku serii MMA by Różal, w którym pokazujemy pierwsze kroki przygotowań do gali KSW Road to Wembley.
http://www.mmarocks.pl/polskie-mma/mma-by-rozal-odcinek-pierwszy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Łał Różal nie narzeka, że go wszystko boli Szkoda, że się chłop tak późno czepił MMA. Według mnie zajebiście mu idzie.Chociaż jak na dzisiejsze standardy wagi ciężkiej to jeszcze nie taki stary.
wiem przecież oglądałem. chodziło mi o to, że to było bardzo niezwykłe.Nie narzeka że go coś boli bo przecież mówił że ... KROPLÓWKI + "COŚ" co naprawia go od środka i jest NÓWKA ... minus 5 lat ...
Ja przecież jaja sobie robiłemwiem przecież oglądałem. chodziło mi o to, że to było bardzo niezwykłe.
Mr. H pytanie czy to nam(Cohones) trzeba dogadzać ...? Pytanie w kogo tymi produktami celujecie ? chyba nie w nas... Ja myślę że kilku ludzi z tego portalu może dokonać trafnej analizy tych materiałów i dać kilka fajnych wskazówek ... kilku zhejtuje dla zasady a kilku podważy nawet zasadność stosowania suplementów ...Powoli, Powoli widzę da się wam dogodzić, wasze wołania zostały wysłuchane, i fakt spojrzenie reklamowe będzie się drastycznie zmieniało w materiałach na plus :)
Mr. H pytanie czy to nam(Cohones) trzeba dogadzać ...? Pytanie w kogo tymi produktami celujecie ? chyba nie w nas... Ja myślę że kilku ludzi z tego portalu może dokonać trafnej analizy tych materiałów i dać kilka fajnych wskazówek ... kilku zhejtuje dla zasady a kilku podważy nawet zasadność stosowania suplementów ...
Mnie zastanawia to co skrytykowałem ... a mianowicie ten "skecz" na wstępie jak Rozal sypie proszek na mate usypuje z kreskę i wciąga ... jakby nosem ... chyba tak to ma wyglądać ... Do kogo to ma trafiać do amatorów dopalaczy i ćpunów którzy chcą się trochę przetuningować i zrobić z siebie koksów/fajterów osiedlowych ???
Wiesz nie chcę krytykować ale wydziabany koksol z nieobyczajną gębą robi rajki prochów a potem to wciąga... nie jak to się ma do sportu i treningów.... sportowego trybu życia ... ja tam widzę patoli n@pizganych koksem którzy po trening idą na imprezę pić/cpać i pizg@ć ...