dssport
PRIDE FC Welterweight
no i co Nawalka po za wygraniem z niemcami takiego zrobil?Na Nawałke każdy też na początku gadał. Dajmy mu szansę może podoła a może jak Smuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no i co Nawalka po za wygraniem z niemcami takiego zrobil?Na Nawałke każdy też na początku gadał. Dajmy mu szansę może podoła a może jak Smuda.
Reklamę z parówkami! Widzieliście go, jeszcze mu mało!!!no i co Nawalka po za wygraniem z niemcami takiego zrobil?
dwa razy pod rzad awansowal na dużą impreze . co nikomu innemu sie nie udalono i co Nawalka po za wygraniem z niemcami takiego zrobil?
WTF ?!
No i nie wiem czy było xD
tak. Jakby wszyscy Chorwaci opuścili swoją połowę, to można zacząć grę, czy inny debilizm tego rodzajuNa tej stronie jeszcze nie było.
A o co chodzi z tym rozpoczęciem bo już druga ekipa tak robi. Wcześniej to była jakaś Panama czy Kostaryka to mogłem zrozumieć że nie ogarniają ale Anglia? Przepisy się jakoś zmieniły?
Wiesz, dziadki leśne wszystko przejmą i przepierdolą. Wszystko. Zawsze jest kogo obdarować.Za duzo kasy wydali na te wszystkie zgrupowania przed Mistrzostwami, a nic sie nie zwrocilo. Nadchodza suche lata. Starzy liderzy lepsi juz nie beda, a mlodzi na razie nie wygladaja jakby mieli ta kadre sile i chec gdzies pociagnac. Ba, nawet w klubach nie maja ugruntowanej pozycji.
Boniek poszedl po rozum do glowy i postanowil wybrac tansza wersje bo czuje pewnie w kosciach, zei tak chuja z tego wszystkiego bedzie...
42 okazje Szpaka
Tymczasem Algieria sonduje możliwość sprowadzenia Carlosa Queiroza - trenera Iranu.
EDIT:
42 okazje Szpaka
Kurwy jebane. Twraz będą pokazywac murzynow, ciapatych, zydow i pedalow.https://www.wprost.pl/mundial-2018/...em-nie-bedzie-zblizen-fanek-na-trybunach.html
Skończyło się kurwa, od tej pory tylko przystojnych murzynów będziecie oglądać
https://www.wprost.pl/mundial-2018/...em-nie-bedzie-zblizen-fanek-na-trybunach.html
A brzydkie można pokazywać?https://www.wprost.pl/mundial-2018/...em-nie-bedzie-zblizen-fanek-na-trybunach.html
Ja jestem ciekaw, kto nakręcił tę aferę, no bo przecież nie pięknę panie, które są pokazywane, bo jakieś 95% z nich, gdy widzą siebie na telebimie wygląda na bardzo zadowolone. Oczywiście zrobiły to pewnie feministki, których nikt nie pokazuje, nie chodzą na mecze i ogólnie futbol uważają za sport dla debili Jak zwykle myślą, że ich zjebany tok myślenia to tok myślenia wszystkich kobiet. I jakimś chujem zawłaszczają sobie prawo do wypowiadania się w ich imieniuA brzydkie można pokazywać?
Kto zadecyduje która kaszalot, a która miss mundialu?
Fajnie to będzie o FIFA świadczyć. Jak pokażą na trybunach kobietę, to od razu wiadomo iż zaszufladkowani Ją jako pasztet
No i co z "przystojnymi mężczyznami"? Czy nie będzie Im przykro? To jest dyskryminacja.
Najlepiej jak Iran i inny arabskie kraje będą wygrywać. Wszyscy w burkach i chuj.
Takim chujem, którego chciałyby pewnie mieć.Ja jestem ciekaw, kto nakręcił tę aferę, no bo przecież nie pięknę panie, które są pokazywane, bo jakieś 95% z nich, gdy widzą siebie na telebimie wygląda na bardzo zadowolone. Oczywiście zrobiły to pewnie feministki, których nikt nie pokazuje, nie chodzą na mecze i ogólnie futbol uważają za sport dla debili Jak zwykle myślą, że ich zjebany tok myślenia to tok myślenia wszystkich kobiet. I jakimś chujem zawłaszczają sobie prawo do wypowiadania się w ich imieniu
No raczej.Ja jestem ciekaw, kto nakręcił tę aferę, no bo przecież nie pięknę panie, które są pokazywane, bo jakieś 95% z nich, gdy widzą siebie na telebimie wygląda na bardzo zadowolone. Oczywiście zrobiły to pewnie feministki, których nikt nie pokazuje, nie chodzą na mecze i ogólnie futbol uważają za sport dla debili Jak zwykle myślą, że ich zjebany tok myślenia to tok myślenia wszystkich kobiet. I jakimś chujem zawłaszczają sobie prawo do wypowiadania się w ich imieniu
Najlepiej jak Iran
Od początku było wiadomo, że Szpaku ma finał.KOMENTATORZY: Dariusz Szpakowski, Andrzej Juskowiak
Tak, to są komentatorzy na finał... I paradoksalnie, to szpaka jeszcze zniosę.. ale ten Juskowiak...
KOMENTATORZY: Dariusz Szpakowski, Andrzej Juskowiak
Tak, to są komentatorzy na finał... I paradoksalnie, to szpaka jeszcze zniosę.. ale ten Juskowiak...