Baton17
PRIDE FC Lightweight
To prawda, boje sie ze nasze dzieci tez moga tego nie zobaczyc..Zazdroszczę takim chorwatom..Być tak dumnym z Repry nie bedzie mi pewnie dane ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To prawda, boje sie ze nasze dzieci tez moga tego nie zobaczyc..Zazdroszczę takim chorwatom..Być tak dumnym z Repry nie bedzie mi pewnie dane ..
Nie mów hoop, to dziwny mundial. Ja liczę na zmielenie wszystkich faworytów - i sukces Słowian.
Nawet sobie nie wkręcam. Wolę się miło zaskoczyć.Portugalia też miała nie przeskoczyć. Wiem, że słaby argument, ale nadzieję zawsze można mieć.
Ej chorwaci nie sa grubiAnglia :
Chorwacja :
Co Ty gadasz. Nasze Orły w niczym Im nie ustępująZazdroszczę takim chorwatom..Być tak dumnym z Repry nie bedzie mi pewnie dane ..
W przyszłym roku na pewno nie wyjdą z grupy
Zajebiście.
Z minusów, to Żaboli nie przeskoczą.
Z plusów, Żabole w przyszłym roku nie wyjdą z grupy.
że niby anglia kolorowana?O, Bogowie, Bóstwa i półbóstwa Słowian - dziękuję Wam że tak skutecznie pokazujecie swoją moc. Mam nadzieję, że wszystkie kolorowane drużyny europejskie zobaczą, gdzie jest ich miejsce.
To teraz Modric regeneracja i pykamy Francję.
No chyba inna opcja nie wchodzi w gre?
Warto odpalić ?AJWEN KRUL
DLA SAMEGO AJWENA WARTOWarto odpalić ?
AJWEN KRUL
Znowu alko musiało dobrze wjechać.Warto odpalić ?
na ostro, ale bekowo jestZnowu alko musiało dobrze wjechać.
Swoją drogą to chyba lekki problem ma. Drugi raz w ciągu ostatnich dni na bani w programie na żywo. Wiem, mistrzostwa fajnie się pije do meczu, ale to jednak nie siedzenie na kanapie, a po meczu w kime, tylko trzeba gadać przed 10 tysiącami osób, a tu troszkę plątanko i troszkę pierdolenie.na ostro, ale bekowo jest
jak na taka faze to poza dykcja i tak dobrze gadaSwoją drogą to chyba lekki problem ma. Drugi raz w ciągu ostatnich dni na bani w programie na żywo. Wiem, mistrzostwa fajnie się pije do meczu, ale to jednak nie siedzenie na kanapie, a po meczu w kime, tylko trzeba gadać przed 10 tysiącami osób, a tu troszkę plątanko i troszkę pierdolenie.
Ajwen i lekki problem? Chyba bardzo poważny.Swoją drogą to chyba lekki problem ma. Drugi raz w ciągu ostatnich dni na bani w programie na żywo. Wiem, mistrzostwa fajnie się pije do meczu, ale to jednak nie siedzenie na kanapie, a po meczu w kime, tylko trzeba gadać przed 10 tysiącami osób, a tu troszkę plątanko i troszkę pierdolenie.
Nie wiem, nie znam się. Mówię tylko o tym co ostatnio widzę na stanie mundialu.Ajwen i lekki problem? Chyba bardzo poważny.
Swoją drogą to chyba lekki problem ma. Drugi raz w ciągu ostatnich dni na bani w programie na żywo. Wiem, mistrzostwa fajnie się pije do meczu, ale to jednak nie siedzenie na kanapie, a po meczu w kime, tylko trzeba gadać przed 10 tysiącami osób, a tu troszkę plątanko i troszkę pierdolenie.
Jest po udarze, dlatego mówi dosyć niewyraźnie.
ja pierdole co oni dzisiaj tam pierdola to prawie sie zesralem teraz ze smiechu XDD maly jaszczomp XDDTo udar miał kilka dni temu? Podczas fazy grupowej normalnie się prezentował.
To udar miał kilka dni temu? Podczas fazy grupowej normalnie się prezentował.