JanuszWanZant
WSOF Lightweight
Francja - Chorwacja 2:1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki , kupie sobie legginsy z rozalemZ racji, że tak świetnie się bawiliście, postanowiliśmy zafundować zwycięzcy dowolny ciuch ze sklepu Extreme Hobby, do 200 zł https://extremehobby.eu/pl/ :) Gratulacje!
Gratulacje @JanuszWanZant , fajna inicjatywna, może na ligę mistrzów od fazy grupowej zrobimy coś takiego haha
Reszty nie wrzucałem bo po chuj jak nic nie dostaniecie
Wchodzę.Kto chętny kurwa raz dwa trzy ?
Pięknie to wyszło, całkiem fajne sumki. Teraz każdy min. 10% na cele charytatywne bo jak nie to zgłaszam do skarbówki.Dobra oficjalnie.
1. @JanuszWanZant 350 zł + 200 zł na wydanie w sklepie extremehobby (dogaduj się z @Cloud co i jak) i ode mnie jeszcze Nutrition 100 % Whey Protein WPC 80, 900 g
2. @rash 100 zł + Cordygen 5
3. @VoRaNeK 80 zł + bandaże bokserksie
Podeślijcie mi numery kont i adresy żebym mógł wysłać paczki, [email protected]. Wszystko ogarnę jakoś na początku sierpnia.
Reszty nie wrzucałem bo po chuj jak nic nie dostaniecie .
PS. Ktoś by był chętny na takiego typera, ale Ligi Mistrzów, oczywiście wpisowe byłoby większe bo i meczy dużo więcej, a przez taki czas może uda mi się ogarnąć jakieś gifty dodatkowe. Kto chętny kurwa raz dwa trzy ?
Wyczuwam w KSW kolejnego brazylijskiego króla nokautów
Trenejro Arianki.
Trochę kurwa hahaTrochę mi się tematy pojebały